Εδμ. Κασιμάτης, Πρόεδρος ΕΚΑ: «Κε Βαφειάδη, το αρρωστημένο κλίμα άλλων Κοινοτήτων, μην το φέρνετε στην ΕΚΑ…»


 

 

 

 

Απάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Εδμόνδου Κασιμάτη, αναφορικά με τα νέα γραφόμενα του Δημήτρη Βαφειάδη, δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα της ΕΚΑ.

 

 

Η επιστολή – απάντηση του Προέδρου της ΕΚΑ κ. Κασιμάτη προς τον κ. Βαφειάδη έχει ως εξής:

 

 

 

Κύριε Βαφειάδη,

 

 

Είναι πλέον πασιφανές από την απάντησή σας ότι δε μπορείτε να αποδείξετε τίποτα από τα ασύστολα ψεύδη και τις αβάσιμες κατηγορίες σας και προσπαθείτε να παίξετε με τους αριθμούς, για το τελικό κόστος ενός μεγάλου έργου που έφερε εις πέρας αυτή η Κοινοτική Επιτροπή, για να περισώσετε ότι σας έχει απομείνει από αξιοπρέπεια.  Καμία αναφορά για τις κατηγορίες σας περί ελλειματικού ισολογισμού, καμία αναφορά για τα εκατομμύρια που χάθηκαν με το ξεπούλημα της κοινότητας του Κάφρ ελ Ζαγιάτ, καμία αναφορά στα ονόματα αυτών που προωθούν άτομα που θα διαλύσουν όπως ισχυριστήκατε την Κοινότητα μας. Ένοχη σιωπή σε όλα λοιπόν…γεγονός αναμενόμενο άλλωστε, και για να σας επιστρέψω και τη δική σας έκφραση«ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ».

 

 

Μέσα στον πανικό βέβαια που σας διακατέχει δε διστάσατε να δημοσιεύσετε επίσημα έγγραφα της Κοινότητας, που περιήλθαν στα χέρια σας με μη καταστατικό και νομότυπο τρόπο.Γνωρίζετε πολύ καλά από τη θητεία σας ως Α! Αντιπροέδρου της ΕΚΑ, ότι τέτοια έγγραφα για να δημοσιευτούν χρειάζονται την έγκριση της εκάστοτε κοινοτικής επιτροπής. Η εμπάθειά σας και οικακόβουλες ενέργειές σας ήταν τέτοιου μεγέθους που δε σας ένοιαξε αν στα έγγραφα που δημοσιεύσατε περιλαμβανόντουσαν και άλλες κοινοτικές αποφάσεις που θίγουν καταστάσεις κοινωνικού περιεχομένου και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μελών της παροικίας μας.

 

 

Εγώ προσωπικά και το προεδρείο της Κοινοτικής Επιτροπής,ασχολούμαστε νυχθημερόν με τις κοινοτικές ανάγκεςκαι υπηρετούμε τον σκοπό, για τον οποίον εκλεχτήκαμε, δηλαδή το καλό του Ελληνισμού της Αλεξάνδρειας και δε το βρίσκουμε εθνικά χρήσιμο να ασχολούμαστε με αερολογίες, που περιέχουν ανακρίβειες, αποκρύψεις,διαστρεβλώσεις,πυροτεχνήματα και  έχουν μοναδικό σκοπό τη κατασυκοφάντηση, τη δημιουργία  εντυπώσεων και να ρίξουν λάσπη στο πατριωτικό έργο της Κοινοτικής Επιτροπής. Οι Έλληνες της Αλεξάνδρειας κατάλαβαν αρκετά από τα γραφόμενά σας. Δε θα σας ακολουθήσουμε κύριε Βαφειάδη στον κατήφορο που έχετε επιλέξει. Αν είστε σίγουρος για αυτά, που γράφετε, σας προκαλώ, εδώ και τώρα, να απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές. Το αρρωστημένο και δημαγωγικό κλίμα, που χτυπάει άλλες κοινότητες μην προσπαθείτε να το φέρετε και στην Ελληνική Κοινότητα της Αλεξάνδρειας. Ήδη έχετε αποτύχει.

 

 

Εδμόνδος Κασιμάτης

Πρόεδρος ΕΚΑ

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης