ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Τελείως ξαφνικά έσβησε το νήμα της ζωής του Γ. Πεχλιβανίδη, που διετέλεσε αρχισυντάκτης του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ», από το 2017 έως το 2018

 

 

 

 

Τελείως ξαφνικά και αναπάντεχα, έσβησε το νήμα της ζωής ενός δημοσιογράφου, που διετέλεσε μόλις ένα περίπου χρόνο αρχισυντάκτης του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ», του Γιώργου Πεχλιβανίδη.

 

 

Και ήταν σχεδόν προφητική και η φράση του, στο λογαριασμό του στο Facebook, η τελευταία που έκανε στις 13 Μαΐου: «Θάλασσα αγάπη μου, καλό βράδυ», έγραφε ο Γιώργος Πελιβανίδης, που πήρε το δρόμο για το μεγάλο ταξίδι, εγκαταλείποντας για πάντα την οικογένειά του, τους συναδέλφους του, τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν…

 

 

Ο Γιώργος Πεχλιβανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956.

 

 

Από το 1982 η πορεία του στις εφημερίδες ήταν : Έθνος, 24Ωρες, Επικαιρότητα, Βραδυνή, Το Ποντίκι, Ναυτεμπορική και Ελευθεροτυπία. 

 

 

Επίσης, στα περιοδικά: ΕΙΚΟΝΕΣ, ΕΝΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, EUROMONEY, ΑΓΟΡΑ, στο Γερμανικό περιοδικό DER SPIEGEL, στους Ρ/Σ Κανάλι 1, ΣΚΑΙ 100,4 στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANNEL και συμμετείχε σε 7 δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό.

 

 

Ως υπεύθυνος επικοινωνίας, συνεργάσθηκε: με την BENSON & HEDGES, την Medical Bio Care, την Carter Carter & Estate, την ΙΟΝΙΚΗ, τον Δήμο Λουτρακίου, AEOLOS Α.Ε. (Αιολικά Πάρκα) το Καζίνο Σύρου, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης και το Business Innovation Center (B.I.C.) τον αρμόδιο φορέα της 7ης Δ/νσης της Ε.Ε. για τις υποδομές, την απασχόληση και τις καινοτομίες.

 

 

Ο Γιώργος Πεχλιβανίδης υπήρξε επίσης στέλεχος της πολιτικής ομάδας του πολιτευτή του ΛΑΟΣ και της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κωνσταντάρα, γιου του θρύλου του ελληνικού κινηματογράφου, Λάμπρου Κωνσταντάρα.

 

 

Από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018, εργάστηκε ως αρχισυντάκτης του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ», παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Κάτσικα.

 

 

Το τελευταίο «αντίο» θα του πουν οι άνθρωποι που αγάπησαν τον Γιώργο Πεχλιβανίδη το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2019, στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης, στην Αθήνα.

 

 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *