ANGELS PR WORLDWIDE MUSIC PROMOTION

Ακούσαμε το άλμπουμ των Ιταλών BLAX με τίτλο «Meravilia»

Εδώ και λίγο καιρό οι Blax κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους album “Meravilia”, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στη δισκογραφική βιομηχανία.

Το album αυτό ήρθε από την Ιταλική μπάντα για να δείξει το ποιόν της μπάντας, για να μας βάλει στον κόσμο της και για να αποτελέσει το έναυσμα για μία μουσική πορεία που φαίνεται ότι έχει να δώσει πολλά. Το gothic rock με hard φινέτσα βάζει τις βάσεις και οι Blax ξεκινούν το ταξίδι τους.

Βάζοντας τον δίσκο να παίξει, θα παρατηρήσεις μία καλογραμμένη σκοτεινή ατμόσφαιρα να ξεδιπλώνεται, η οποία υποστηρίζεται από βαριές και συνάμα δυναμικές κιθάρες, από τύμπανα που σε προσκαλούν στον χορό του “Meravilia”, από μπάσο που ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να δώσει την ουσία του και από φωνητικά που με την χροιά τους στέκονται επάξια στο μουσικός είδος που έχει επιλέξει το συγκρότημα.

Γενικά η γοτθική εποχή είναι το σημείο κλειδί σε αυτόν το δίσκο και αν παρατηρήσει κανείς το εξώφυλλο και την παρουσία των μελών, τότε θα κατανοήσει πόσο γουστάρουν αυτό που κάνουν! Είναι λάτρεις της γοτθικής εποχής οι Blax και αυτό το περνάνε στον ακροατή μέσω της μουσικής τους. Και για να πω την αλήθεια μου, είχα καιρό να ακούσω τόσο καλή gothic rock μουσική από underground συγκρότημα και πόσο μάλλον σε ντεμπούτο album.

Αν μου λέγατε τώρα να διαλέξω συγκεκριμένα τραγούδια για να προτείνω σε κάποιον που θέλει να ακούσει τους Blax, τότε θα σας έλεγα ότι τα Rules Of Meravilia και Shady Life είναι αυτά που αντικατοπτρίζουν επακριβώς αυτό που σημαίνει Blax και ναι δεν πρέπει να τα χάσετε! Έχουν όλο το πακέτο και σίγουρα θα τα ακούσετε ξανά και ξανά.

Μου άρεσε το Meravilia; Πολύ! Θα το πρότεινα; Σίγουρα! Έχουν μέλλον οι Blax και αναμένουμε να τους δούμε να ανθίζουν! Μπράβο παιδιά!

https://www.instagram.com/blax_band_/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100083052804776

https://www.youtube.com/@blax981

 

BLAX – SHADY LIFE

https://www.youtube.com/watch?v=oGTq7NB94PE

BLAX – OUR BRAIN CONDITIONS

https://www.youtube.com/watch?v=uCKfOnCvbmU

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *