Uncategorized

Ακούσαμε το άλμπουμ των Γερμανών DARK SKY με τίτλο «Signs Of The Time»

Οι Dark Sky είναι εδώ με το νέο τους album “Signs Of The Time”!

Το συγκρότημα από τη Γερμανία δίνει στο κοινό ένα δίσκο που θα τον κερδίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του και θα του δείξει ότι οι Dark Sky δεν είναι απλά μία μπάντα. Είναι κάτι το οποίο παίζει με πάθος, γράφει με ωριμότητα και παρουσιάζεται μέσα από τα τραγούδια τους σαν μία γροθιά που χτυπάει ανελέητα τα αυτιά του ακροατή ματώνοντας τα με δυναμική και γνώση για τη μουσική!

42 χρόνια είναι αυτά και η ιστορία των Dark Sky φαίνεται σε κάθε κομμάτι που θα συναντήσεις στο cd. 13 κομμάτια είναι αυτά, οπότε έχεις πολύ πράγμα να νιώσεις, να ακούσεις, να χτυπηθείς και να απολαύσεις. Το power metal με το hard rock είναι κάτι που θα έχεις στο πετσί σου στο album “Signs Of The Time” και το μαεστρικό παίξιμο θα ενθουσιάσει και τον πιο απαιτητικό ακροατή. Είναι αυθεντίες σε αυτό που κάνουν και ναι τους βγάζουμε για ακόμα μία φορά το καπέλο.

Και στο μουσικό κομμάτι, αλλά και στο φωνητικό, οι Dark Sky σε υπερευχαριστούν. Θα ξεχωρίσεις σίγουρα την ατμόσφαιρα και τα solo της κιθάρας, ενώ θα μαγευτείς από τη χροιά του τραγουδιστή που ξεπερνάει πολλούς γνωστούς της σκηνής. Τους βάζω άνετα στις 10 καλύτερες φωνές που έχω ακούσει το τελευταίο καιρό και έγινα fan της μπάντας για αυτό να πω την αλήθεια.

Το “Signs Of The Time” είναι ένας δίσκος που απόλαυσα και με έκανε να ψαχτώ παραπάνω για την μπάντα που δεν είχα ευχαριστηθεί τόσο τα προηγούμενα χρόνια. Ακούστε το και δεν θα χάσετε!

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100021212336060&locale=it_IT 

https://www.facebook.com/darkskyF.page/?locale=it_IT 

https://www.instagram.com/dark_sky_band/ 

https://www.darkskyband.com/

 

DARK SKY – Signs Of The Time (Official Music Video) 

DARK SKY – Forgiveness (Official Music Video 4k) 2023 

Dark Sky – Heroes On Ice (Official Music Video 4K) 2023 

DARK SKY – Fools (Official Music Video) 2023 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *