Διά νόμου, οι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας απαγορεύεται πλέον να παντρεύονται γυναίκες από Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Μπούρμα και Τσαντ


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tribune του Πακιστάν, η Σαουδική Αραβία ψήφισε έναν νέο νόμο με τον οποίο απαγορεύεται στους Σαουδάραβες να παντρεύονται γυναίκες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Τσαντ, τη Μπούρμα.

 

 

Ο νόμος επίσης εισάγει αυστηρούς κανόνες για τους άνδρες που επιθυμούν να παντρευτούν γυναίκες από το Μαρόκο, όπως επισημαίνει το Morocco World News.

 

 

Όπως γράφει ημερήσια εφημερίδα της Μέκκας, «Οι Σαουδάραβες δεν θα μπορούν να παντρευτούν πολίτες από τέσσερα έθνη» και ονομάζει το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, τη Μπούρμα και το Τσαντ.
Ο διοικητής της αστυνομίας της Μέκκας, Ταγματάρχης Ασάφ Κιουρέσι, είπε στην εφημερίδα ότι τα αιτήματα για γάμους εκτός Σαουδικής Αραβίας θα γίνονται μέσω επισήμων διαδικασιών και θα υπόκεινται σε ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες. Για παράδειγμα, ένας από τους όρους θα είναι να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας στο ζευγάρι μεγαλύτερη από 25 χρόνια.
Εάν κάποιος Σαουδάραβας θα θέλει να παντρευτεί με υπήκοο χώρας εκτός των αραβικών χωρών που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου, θα πρέπει να υποβάλλει επίσημο αίτημα στις Αρχές και να περιμένει για την απάντηση. Η αίτηση, ωστόσο, σημειώνει το Tribune του Πακιστάν, μπορεί να πάρει πολύ καιρό για να προωθηθεί…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης