Διαγωνισμός μαγειρικής στον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων – Πρώτα τα Κασσιώτικα ντολμαδάκια» της κας Β. Μαρινιά και η τούρτα «Νουγκατίνα» της κας Ε. Μελιτοπούλου


 

 

 

 

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 το εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων γέμισε με «γαργαλιστικές μυρωδιές», με την Επιτροπή Γυναικείας Συντροφιάς να διοργανώνει Διαγωνισμό Μαγειρικής για το κλείσιμο της περιόδου.

 

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Μιχαηλίδης και η Έφορος της Επιτροπής της Γυναικείας Συντροφιάς κα Μ. Σουλτανάκη, καλωσόρισαν τις κυρίες και τους κυρίους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Η Συνέφορος της Επιτροπής της Γυναικείας Συντροφιάς κα Η. Θεμιστοκλέους παρουσίασε τους κριτές του διαγωνισμού, την κα Κ. Μπόλοση (ιδιοκτήτρια εστιατορίου) και τον κ. Μ. Βρετό (σεφ).

 

 

Οι κριτές δοκίμασαν τις 15 δημιουργίες των 14 συμμετεχόντων και εξεπλάγησαν ευχάριστα από το υψηλό επίπεδο γεύσεων.

 

 

Στην πρώτη θέση ισοψήφησαν  τα «Κασσιώτικα ντολμαδάκια» της κας Β. Μαρινιά και η τούρτα «Νουγκατίνα» της κας Ε. Μελιτοπούλου. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η τυρόπιτα της κας Μ. Πλεμένου. Η Επιτροπή βράβευσε τις τρείς κυρίες με μαγειρικά σκεύη (προσφορά της κας Η. Θεμιστοκλέους).  Επίσης έδωσε σε όλους όσους συμμετείχαν αναμνηστικό δωράκι (προσφορά της κας Σουλτανάκη) και ένα ποίημα. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κ. Μιχαηλίδης προσέφερε στους κριτές ένα αναμνηστικό βιβλίο και η κα Μ. Σουλτανάκη μια μαγειρική ποδιά, που επιμελήθηκε η ίδια, με τα αρχικά του Συνδέσμου μας.

 

 

Όλοι βέβαια ευχαρίστησαν και τον Ρέντα για την πολύτιμη βοήθειά του και τα γευστικά εδέσματα – ασυναγώνιστα, όπως πάντα…

 

 

Στη συνέχεια όλοι μαζί απόλαυσαν τα φαγητά και δώσανε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, ευχόμενοι και από την πλευρά τους, «καλό καλοκαίρι». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης