Διαματάρης, Κουΐκ και Αμανατίδης στα Θυρανοίξια του Αγίου Κωνσταντίνου Καΐρου, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου


 

 

 

Πολύ σημαντική θα είναι η εκπροσώπηση του Υπουργείου Εξωτερικών τόσο της τωρινής πολιτικής ηγεσίας όσο και της προηγούμενης ελληνικής κυβέρνησης, στα Σεπτά Θυρανοίξια του περικαλλούς πρόσφατα ανακαινισμένου ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου, που θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

 

 

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει από το ΠΥΡΑΜΙΣ, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης έχει μέχρι τώρα επιβεβαιώσει ότι θα παραβρεθεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιος για τους Αποδήμους κ. Αντώνης Διαματάρης.

 

 

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τη σημαντική αυτή εκδήλωση για όλον τον Αιγυπτιώτη και δη Καϊρινό Ελληνισμό θα τιμήσουν και δύο Υφυπουργοί Εξωτερικών από την προηγούμενη κυβέρνηση: πρόκειται για τον πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τους Αποδήμους κ. Τέρενς Κουΐκ και τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο και για τη θρησκευτική διπλωματία κ. Ιωάννη Αμανατίδη.

 

 

Το αν θα υπάρχουν και άλλοι επίσημοι από ελληνικής πλευράς, θα το γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες, ενώ η προετοιμασία για τα Θυρανοίξια συνεχίζεται…  

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης