«Οι καρέκλες και οι θώκοι δεν είναι αυτοσκοπός» δηλώνει στο ΠΥΡΑΜΙΣ ο νεοεκλεγείς Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ Γιάννης Σιόκας


 

 

 

 

Αγαπητοί Συμπάροικοι,

 

 

 

θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να σάς απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον κάθε ένα από εσάς, και προς όλους μαζί, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλατε την υποψηφιότητά μου για την κάλυψη μιας θέσης στην Κοινοτική Επιτροπή της ιστορικής μας Κοινότητας.

 

 

 

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκριθήκατε θετικά στο κάλεσμά μου για την εκ νέου ανανέωση της ειλικρινούς σχέσης εμπιστοσύνης που χτίσαμε κατά το πρόσφατο παρελθόν.

 

 

 

Η αποφασιστική ψήφος σας, αποτελεί για εμένα μία ζωντανή υπενθύμιση των ευθυνών που καλούμαι να επωμιστώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, νεοεισερχόμενα και μη, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας  από οποιαδήποτε θέση μέσα στην Κοινοτική Επιτροπή, για την εξασφάλιση ακόμα καλύτερων ημερών για την Κοινότητά μας.

 

 

 

Άλλωστε, πάντοτε πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι οι καρέκλες και οι θώκοι δεν είναι αυτοσκοπός. Κάθε μία κοινοτική θέση, και όχι μόνο αυτή του Προέδρου, μπορεί να γίνει εφαλτήριο προσφοράς και σκληρής δουλειάς. Και το λέω αυτό, γιατί πράγματι αισθάνομαι ότι όλοι όσοι υπηρετούμε την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, έχουμε πραγματική επίγνωση της αποστολής μας την οποία και επιτελούμε, προσπαθώντας να εμπεδώσουμε ομοψυχία, αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη.

 

 

 

Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε συλλογικά, όπως κάναμε και στο παρελθόν με όλους ανεξαιρέτως, κανένας δεν περισσεύει για το καλό της παροικίας μας, και να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις από οποιοδήποτε κοινοτικό μετερίζι, αφήνοντας πίσω μικροπρεπείς φιλοδοξίες και εγωιστικές συμπεριφορές.

 

 

 

Οφείλουμε να πορευτούμε ενωμένοι και με ομόνοια, συσπειρωμένοι γύρω από το κοινό όραμα, που δεν είναι άλλο από το να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες των συμπαροίκων μας.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ιωάννης Σιόκας

 

 

 

 

 

 

 

One response to “«Οι καρέκλες και οι θώκοι δεν είναι αυτοσκοπός» δηλώνει στο ΠΥΡΑΜΙΣ ο νεοεκλεγείς Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ Γιάννης Σιόκας”

  1. ΦΙΦΙΚA ΜΠΡΟΥΣΙΑΝΟΥ says:

    ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΑ ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης