Δυναμική η ελληνική παρουσία και στο φετινό Ευρωπαϊκό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο Κάιρο


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας το Ευρωπαϊκό Φιλανθρωπικό BAZAAR, που διοργανώνουν οι διπλωματικές αποστολές των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κάιρο.

 

 

 

bazaar 2014 01

 

 

 

Και όπως πάντα, η ελληνική παρουσία ήταν δυναμική με τα μέλη της Ελληνικής Πρεσβείας αλλά και παροικιακά στελέχη που συνέβαλαν καθοριστικά.

 

Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία της συζύγου του Έλληνα Πρέσβη κας Αντουανέττας Λάζαρη, που βρισκόταν από πολύ νωρίς στο χώρο, προσφέροντας μάλιστα και δικά της ελληνικά γλυκά που είχε φτιάξει και προσφέρει για τις ανάγκες του ελληνικού περιπτέρου. 

 

Το τιμητικό παρών έδωσε ο Έλληνας Πρέσβης κ. Λάζαρης, ο Κύπριος ομόλογός του κ. Σώτος Λιασσίδης, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ. Χρήστος Καποδίστριας, η κα Μπέσυ Παπανικολάου από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Κάιρο, ο Ακόλουθος της Κυπριακής Πρεσβείας κ. Φώτης Φωτίου, ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου κ. Χρίστος Παπαδόπουλος και άλλοι επίσημοι.

 

 

 

bazaar 2014 05

 

 

 

Έτσι, το Ελληνικό περίπτερο ήταν από τα πλέον επισκέψιμα, γεμίζοντας με χαρούμενο κόσμο, με επισκέπτες που έκαναν τις αγορές τους, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα, τις ελληνικές γεύσεις και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

 

 

 

bazaar 2014 02

 

 

 

Η υπεύθυνη της φετινής διοργάνωσης εκ μέρους της Ελληνικής Πρεσβείας κα Ελένη Δαμαλά εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τις κυρίες Σούλα Σκουφαρίδου, Βίλυ Πολίτου και Άννα Αυγερινού, που ευγενικά προσφέρονται κάθε χρόνο να βοηθήσουν ουσιαστικά στην χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση. Και του χρόνου!

 

 

 

bazaar 2014 06

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης