Δύο αθλητές του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (της Αθήνας) στην Ολυμπιάδα του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, από τις 5 έως 21 Αυγούστου


 

 

 

 

 

Δύο αθλητές του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (της Αθήνας) θα εκπροσωπήσουν τα γαλανόλευκα χρώματα στην Ολυμπιάδα του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου.

 

 

 

 

asoumanaki

Η Σοφία Ασουμανάκη

 

 

 

Πρόκειται για την Σοφία Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ Γυναικών και τον Σπύρο Γιάνναρο στην τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών.

 

 

 

 

Μάλιστα, ο αθλητής του ΕΝΟΑ Σπύρος Γιάνναρος μαζί με τον Στέφανο Ντούσκο, τον Γιάννη Πέτρου, και τον Θωμά Καραμήτρο, που συνέχιζαν την προετοιμασία τους στην Καστοριά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, θα ξαναμπούν στην ίδια βάρκα για να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο γεγονός της τετραετίας.

 

 

 

 

 

giannaros spyros

O Σπύρος Γιάνναρος

 

 

 

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΕΝΟΑ κ. Ρότζερ Γκαττ ευχήθηκαν Καλή Επιτυχία στους πρωταθλητές Σοφία Ασουμανάκη και Σπύρο Γιάνναρο.

 

 

 

 

 

 

2 responses to “Δύο αθλητές του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (της Αθήνας) στην Ολυμπιάδα του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, από τις 5 έως 21 Αυγούστου”

  1. Σας ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΛΌΨΥΧΑ , να γυρίσετε με την Νίκη που σας ΑΞΊΖΕΙ , αγαπημένοι αθλητές , καλή δύναμη και θα περιμένω να μάθω με αγονία τα αποτελέσματά σας .

  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΑΣ says:

    Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΑΣ ΕΥΧΩΜΕΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης