Ευχαριστίες της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου σε όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος για τον Ανδρέα Μαυρομάτη


 

 

 

Η Επιτροπή Καΐρου της Κυπριακής εν Αιγύπτω Αδελφότητας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αξέχαστου Προέδρου της Ανδρέα Μαυρομάτη.

 

 

Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι με τα λόγια τους και τα συλλυπητήρια μηνύματά τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την ξαφνική απώλεια του αξέχαστου Προέδρου τους.

 

 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τον Επίτροπο της Κυπριακής Προεδρίας για τους Αποδήμους Φώτη Φωτίου, την Υπουργό Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου Ναμπίλα Μάκραμ, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄, τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό, τον Έλληνα Πρέσβη κ. Νίκο Γαριλίδη, τον Κύπριο Πρέσβη κ. Όμηρο Μαυρομάτη, την Κεντρική Διαχειριστική Επιτροπή της Κυπριακής εν Αιγύπτω Αδελφότητας Αιγύπτου (που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια), την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, την Κυπριακή Αδελφότητα Νοτίου Αφρικής, καθώς και όλα τα παροικιακά αιγυπτιώτικα σωματεία στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, που τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου Αντρέα Μαυρομάτη με τα συλλυπητήρια μηνύματα τους.

 

 

Θα τον θυμόμαστε για πάντα για την αγάπη του για την Κυπριακή Αδελφότητα και το τεράστιο έργο που προσέφερε.

 

 

Ο Αντιπρόεδρος Παντελής Χαραλάμπους

και το ΔΣ της Επιτροπής Καΐρου

της Κυπριακής εν Αιγύπτω Αδελφότητας

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης