Εγγραφές ρεκόρ φέτος Αιγυπτίων σπουδαστών που θέλουν να μάθουν ελληνικά στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου


 

 

 

Περισσότεροι από 170 σπουδαστές γράφτηκαν φέτος στις τάξεις του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου, για να μάθουν την ελληνική γλώσσα.

 

 

Πρόκειται για τις περισσότερες σε αριθμό εγγραφές σπουδαστών στην 17χρονη ιστορία του Κέντρου, από το 2003 που πρωτολειτούργησε μέχρι σήμερα, όπως αποκαλύπτει στον επίσημο λογαριασμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου στο Facebook, ο Διευθυντής του Κέντρου, εκπαιδευτικός και στιχουργός κ. Χρίστος Παπαδόπουλος.

 

 

Να σημειωθεί ότι στις 6 Φεβρουαρίου, το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καϊρου θα γιορτάσει την Παγκόσμια ημέρα Ελληνικής Γλώσσας με τους μαθητές των τμήματων του που διδάσκονται τα Ελληνικά ως Ξένη Γλώσσα, τιμώντας όλους τους μαθητές που πέρασαν από το Κέντρο αλλά και από όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες της Αιγύπτου, όλων των βαθμίδων.

 

 

Παράλληλα, θα γίνει η απονομή των πτυχίων Ελληνομάθειας, των επίσημων πιστοποιητικών δηλαδή των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας του οποίου το Κέντρο είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο στο Κάιρο, καθώς και η κοπή της παραδοσιακής πίτας από τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο και Πρόεδρο του Δ.Σ του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου, κ. Νικόλαο Γαριλίδη.

 

Το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Αίγυπτο και της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης