Εγκρίθηκε από τη Διαχειριστική Επιτροπή Καΐρου, ο Κώδικας Ηθικής Δεοντολογίας της ΕΚΚ και θα τεθεί άμεσα προς διαβούλευση με την παροικία


Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, καθώς κατά τις εργασίες της εγκρίθηκε ο νέος Κώδικας Ηθικής Δεοντολογίας, που οριοθετεί σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Οργανισμού.

 

Παρουσία και της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Κάιρο κας Λαμπρινής Κομίνη, που επισκέφθηκε επίσημα τα γραφεία της ΕΚΚ, την παρουσίαση του Κώδικα έκανε, προς τον Πρόεδρο της ΕΚΚ κ. Χρήστο Καβαλή και τα Μέλη της ΔΕ, ο επικεφαλής της Επιτροπής Σύνταξης του εν λόγω κειμένου κ. Δημήτρης Σκουφαρίδης ενώ παρόντες ήταν και τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής κ.κ. Απόστολος Γυφτογεωργίου και Αλέκος Καζαμίας.

 

 

 

kodikas ekk 02

 

 

 

Ο κ. Καβαλής συνεχάρη τον κ. Σκουφαρίδη και τους συνεργάτες τους για την άψογη εργασία και συνεισφορά τους στο έργο της ΕΚΚ.

 

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΕΚΚ ανακοίνωσε ότι μετά και τις τελευταίες αλλαγές που αποφασίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής και τις όποιες αλλαγές που έγιναν από τους Κοινοτικούς Επιτρόπους στον Κώδικα Ηθικής Δεοντολογίας, στο άμεσο μέλλον θα δημοσιευτεί στο παροικιακό έντυπο της ΕΚΚ «ΝΕΟ ΦΩΣ» και θα τεθεί άμεσα προς διαβούλευση στα Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μία συγκέντρωση ανοιχτού διαλόγου της ΕΚΚ με τους παροίκους, πριν από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΚΚ της 3ης Μαΐου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης