Ειδική πτήση Κάιρο – Αθήνα, στις 20 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του Αιγυπτιώτη επιχειρηματία Αντώνη Καζαμία


 

 

 

Τεράστια είναι η ανταπόκριση που βρίσκει η πρωτοβουλία του Αιγυπτιώτη επιχειρηματία Αντώνη Καζαμία, να οργανώσει μία ειδική πτήση, από το Κάιρο προς την Αθήνα, στις 20 Ιουνίου.

 

 

Η ιδέα αυτή του κ. Καζαμία, που πήρε ήδη σάρκα και οστά, καθώς ήδη εξασφάλισε όλες τις απαραίτητες άδειες τόσο από τις ελληνικές όσο και από τις αιγυπτιακές αρχές, προκαλεί μεγάλη ανακούφιση σε πολλούς Έλληνες που παραμένουν μέχρι σήμερα εγκλωβισμένοι στο Κάιρο ή την Αλεξάνδρεια, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας και της αναβολής των διεθνών πτήσεων στην Αίγυπτο από τα μέσα Μαρτίου.

 

 

«Άκουγα για την αγωνία πολλών φίλων και συμπαροίκων Αιγυπτιωτών, που ήθελαν να επιστρέψουν στην πρώτη τους πατρίδα, και έκανα ό,τι ήταν δυνατόν από το χέρι μου, για να βρω μία λύση στο πρόβλημά τους», δήλωσε ο κ. Καζαμίας, ευχαριστώντας θερμά όλες τις αρχές που διευκόλυναν αυτήν την πρωτοβουλία που αναδεικνύει και στην πράξη, τόσο τη δύναμη του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού όσο και τη συνεργασία των δύο λαών και κρατών.

 

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Καζαμίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό Κώστα Βλάση, στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον Έλληνα Πρέσβη στην Αίγυπτο κ. Νίκο Γαριλίδη και τους Γενικούς Προξένους της Ελλάδας στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, κ.κ. Γιώργο Δασκαλόπουλο και Αθανάσιο Κοτσιώνη.

 

 

Έτσι, με την ειδική αυτή απ’ ευθείας πτήση, όσοι Έλληνες το επιθυμούν θα μπορούν να βρεθούν στις 20 Ιουνίου στην Αθήνα. Μάλιστα, ο κ. Καζαμίας μας εξήγησε ότι με την πτήση αυτή θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν και Αιγύπτιοι που θα ήθελαν να μεταβούν στην Ελλάδα, οι οποίοι βεβαίως θα πρέπει από πριν να διαθέτουν άδεια παραμονής για την Ελλάδα.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το ίδιο αεροπλάνο θα επιστρέψει την ίδια ημέρα από την Αθήνα στο Κάιρο. Και έτσι, θα μπορεί να εξυπηρετήσει και τη μεταφορά όσων Αιγυπτίων επιθυμούν να επιστρέψουν στην πρώτη τους πατρίδα ή βεβαίως και Έλληνες που επίσης διαθέτουν από πριν άδεια παραμονής στην Αίγυπτο.

 

 

Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πολλές από τις θέσεις – ειδικά στην πτήση από το Κάιρο στην Αθήνα – έχουν ήδη συμπληρωθεί.

 

 

Ωστόσο, όποιος ενδιαφέρεται για παραπάνω πληροφορίες και για τις θέσεις που είναι ακόμη διαθέσιμες, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα στο τηλέφωνο (002) 01142652222.  

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης