Ο Αιγυπτιώτης Αμπανόμπ Γεωργαλλίδης με τον Πρόεδρο των Απόδημων Αιγυπτίων Νεολαίων στην Αθήνα, για την εκδήλωση για τον Πρόεδρο Αλ Σίσι


 

 

 

 

 

Τον Αιγύπτιο ηγέτη Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι στηρίζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καθώς φαίνεται οι Απόδημοι Αιγύπτιοι νεολαίοι στο εξωτερικό.

 

 

 

Ένας από αυτούς τους εκπροσώπους της αιγυπτιακής νέας γενιάς που διαμένει στην Ελλάδα και είναι συγχρόνως Αιγυπτιώτης, εκλεγμένος στον Σύλλογο των Αποδήμων Αιγυπτίων Νεολαίων είναι ο Αμπανόμπ Ελ Ναγκάρ Γεωργαλλίδης.

 

 

 

Ο γιος της Άννας Γεωργαλλίδου, που όλοι την γνωρίζουμε από την αφοσίωσή της στην αξέχαστη Στέλλα Κυριάζη και σε όλα τα παροικιακά σωματεία που συμμετείχε στο Κάιρο.

 

 

 

Έτσι λοιπόν, ο Αμπανόμπ Ελ Ναγκάρ Γεωργαλλίδης, που διαπρέπει επαγγελματικά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε αυτές τις ημέρες σε πολλά αιγυπτιακά έντυπα, με το καλωσόρισμα που επεφύλαξε στον Πρόεδρο του Συλλόγου των Αιγυπτίων Νεολαίων που ζούνε στο εξωτερικό, Άχμεντ Σαμίρ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».       

 

 

 

Η άφιξη του Προέδρου του εν λόγω Συλλόγου στην Ελλάδα, Άχμεντ Σαμίρ, συμπίπτει με τη σημερινή εκδήλωση για τις προεδρικές εκλογές στην Αίγυπτο, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novotel της Αθήνας, την Κυριακή 11 Μαρτίου, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.

 

 

 

Βεβαίως, η προτίμηση των Αιγυπτίων νεολαίων είναι υπέρ του λαοφιλούς ηγέτη της Χώρας του Νείλου, του Προέδρου κ. Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, αλλά όπως τονίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, το σημαντικότερο είναι η συμμετοχή του κόσμου τόσο βεβαίως στη σημερινή παναιγυπτιακή αθηναϊκή συνάντηση, που θα είναι η τελευταία δημόσια προεκλογική αναφορά στην Αθήνα, προ των αιγυπτιακών προεδρικών εκλογών.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι όπως έχει ανακοινωθεί και γραφεί στον αιγυπτιακό τύπο, την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Κώστας Μιχαηλίδης, δείχνοντας έτσι την αδελφική φιλία μεταξύ των δύο λαών και κρατών.

 

 

 

Αναμένεται επίσης η παρουσία εκπροσώπου της Κοπτικής Εκκλησίας στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης