Ημερήσια εκδρομή στην πανέμορφη Αλεξάνδρεια διοργανώνει το Σάββατο 9 Απριλίου ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής Καΐρου


 

 

 

 

Μία ξεχωριστή εκδρομή στην ελληνική πλευρά της Αλεξάνδρειας, αποφάσισε να προσφέρει στα αγαπητά μέλη του, το ΔΣ του ΣΕΑΑΣ, κατά την τελευταία συνεδρίασή του.

 

Έτσι, το ιστορικό σωματείο ανακοινώνει την απόφασή του, για το μονοήμερο αυτό μοναδικό ταξίδι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου, ξεκινώντας στις 7 το πρωί από τα Σχολεία της Ηλιούπολης και στις 8 το πρωί από τον Κοινοτικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου.

 

 

 

Στην Αλεξάνδρεια, όσοι συμμετάσχουν, θα μπορέσουν να επισκεφτούν το Παλαίφατο Πατριαρχείο, το περίφημο Τετράγωνο του Σάτμπι, τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο στο Κάιτ Μπέι και η ημερήσια αυτή ξενάγηση θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο Σύλλογο Ελλήνων Επιστημόνων «Πτολεμαίος Α΄».

 

 

 

Από την Αλεξάνδρεια, η αναχώρηση προβλέπεται στις 8 το βράδυ.

 

 

 

Συμβολική τιμή συμμετοχής για τα Μέλη και τους Φίλους του ΣΕΑΑΣ, καθορίζεται στις 100 Λ.Αιγ και σε αυτήν την τιμή συμπεριλαμβάνεται και το πολυτελές πούλμαν αλλά και ένα πλούσιο γεύμα στον ΕΝΟΑ.

 

 

 

Όσοι φίλοι της Αλεξάνδρειας (και είναι πολλοί αυτοί), προσέλθετε!

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης