Με τον Σεφ Βασίλη Καρδάρη, η Egyptair προσφέρει πλέον ελληνικές γεύσεις, στα αεροσκάφη, αεροδρόμια και ξενοδοχεία της
Σε ελληνικά χέρια πλέον αφήνεται ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, για την αναβάθμιση της κουζίνας και των μενού που παρουσιάζει η μεγάλη αυτή εταιρεία, τόσο στα αεροσκάφη της όσο και στα ξενοδοχεία της.
Όπως αποκαλύπτει ο αιγυπτιακός τύπος, είναι ο Έλληνας Σεφ Βασίλης Καρδάρης που αναμένεται πλέον να δώσει τη νέα πνοή, και μάλιστα ελληνική, στα μενού της αιγυπτιακής εταιρείας, που θα καινούργιες και ελληνικές ιδέες, τόσο στους αιθέρες όσο και στα λάουντζ VIP όλων των αιγυπτιακών αεροδρομίων ή στις ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας σε όλη τη χώρα.
Στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι με τον Έλληνα Σεφ, υπέγραψε συμβόλαιο η EgyptAir Aviation Services, φιλοδοξώντας η εταιρεία «να αναβαθμίσει το επίπεδο των υπηρεσιών της, εισάγοντας με τις προτάσεις του Έλληνα Σεφ νέες και ποικίλες γεύσεις, που να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών, προσφέροντάς τους τα καλύτερα και πιο νόστιμα γεύματα», όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας κ. Ισάμ Άμπντελ Χάφεζ.