Ελληνική επιχειρηματική αποστολή σε Κάιρο και Κανάλι του Σουέζ (5-6 Μαρτίου), με επικεφαλής τον Υφυπ. Οικονομίας Ευ. Γιαννακίδη


 

 

 

 

Μία νέα σημαντική σελίδα στην ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αναμένεται να καταγράψει η μεγάλη ελληνική επιχειρηματική αποστολή που καταφθάνει στο Κάιρο με επικεφαλής τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Ευστράτιο Γιαννακίδη και τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιάννη Μπράχο.

 

 

Η ελληνική επιχειρηματική αποστολή αναμένεται να γίνει δεκτή από τον Σύνδεσμο Αιγυπτιακών Βιομηχανιών, στην έδρα του εν λόγω αιγυπτιακού οργανισμού στο Κάιρο, στις 5 Μαρτίου, όπου θα τους υποδεχτεί ο Πρόεδρός τους κ. Μοχάμεντ Ελ Σεουέντι, στην εκδήλωση όπου θα μιλήσουν ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος κ. Γιώργος Μυλωνάς.

 

 

Αμέσως μετά, το βήμα θα πάρουν ο Έλληνας Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο ΓΓ της ΔΟΣ και ΑΣ του ΥΠΕΞ.

 

 

Ενώ, επίσης, θα μιλήσει ο Γενικός Σύμβουλος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο κ. Αθανάσιος Μακρανδρέου.

 

 

Θα ακολουθήσουν Β2Β συναντήσεις των επιχειρηματιών από τις δύο χώρες για τη πιθανότητα νέων συνεργασιών ανάμεσα σε εταιρείες από Ελλάδα και Αίγυπτο.

 

 

Να σημειωθεί ότι την επομένη, 6 Μαρτίου, η ελληνική επιχειρηματική αποστολή θα επισκεφτεί την Οικονομική Ζώνη του Καναλιού του Σουέζ, όπου θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Αρχής του Καναλιού, Μοχάμεντ Μαμίς, ενώ παράλληλα θα επισκεφτούν την Ισμαηλία και το Πορτ Σαΐντ.

 

 

Η ελληνική επιχειρηματική αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης