Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Στέλλα Κυριάζη, προς όλους όσοι τής δείχνουν την πραγματική τους αγάπη, ρωτώντας για την υγεία της


 

 

 

 

 

 

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται!

 

 

 

 

Και με την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, η Μεγάλη Ευεργέτιδα της Αιγυπτιώτικης παροικίας, η αγαπητή σε όλους κα Στέλλα Κυριάζη, βλέπει την αγάπη όλων που ενδιαφέρονται να μάθουν για εκείνη, μέσα από την καρδιά τους.

 

 

 

 

Διότι, η μεγάλη αυτή Αιγυπτιώτισσα είναι πάντοτε ένας απλός άνθρωπος, που χαίρεται με τις απλές καθημερινές πράξεις, πάντα κοντά σε όλους τους Αιγυπτιώτες, από τους πιο πλούσιους μέχρι τους πιο φτωχούς.

 

 

 

 

Είναι λοιπόν τεράστιο το μεγαλείο της ψυχής της, που θέλει να ανοίξει ακόμη περισσότερο την αγκαλιά της και να αγκαλιάσει όλους, έναν προς έναν, ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον που τής δείχνουν για το πρόσωπό της.

 

 

 

 

Το προσωπικό της τηλέφωνο δεν έχει πάψει στιγμή να κτυπάει τους τελευταίους μήνες και όλοι επιθυμούν να τής δώσουν τις ευχές τους για να είναι περαστική η κατάσταση που αντιμετωπίζει…

 

 

 

 

Η ίδια λοιπόν η αξιαγάπητη Στέλλα Κυριάζη θέλει να μεταφέρει προσωπικά ένα απέραντο ευχαριστώ προς όλους όσοι τήν σκέφτονται.

 

 

 

 

Πάνω από όλα προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄ και τους Επισκόπους της Αλεξανδρινής Εκκλησίας κ.κ. Νικόδημο, Νήφωνα και Θεόδωρο.

 

 

 

 

Καθώς επίσης προς τον Έλληνα Πρέσβη κ. Μιχαήλ Χρήστο Διάμεση και τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη.

 

 

 

 

Εξάλλου, ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή και όλα ανεξαιρέτως τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της ΕΚΚ, που μάλιστα τής εμπιστεύθηκαν τη θέση της Αντιπροέδρου της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Ευχαριστεί την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Καΐρου, την Χιακή Αδελφότητα Καΐρου και όλα ανεξαιρέτως τα παροικιακά σωματεία.

 

 

 

 

Και πάνω από όλα την «Μαρία Αιγυπτία» που θεωρεί οικογένειά της.

 

 

 

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και την αγάπη της μεταφέρει προς την Ευεργέτιδα κα Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη.

 

 

 

 

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ μεταφέρει τέλος προς όλον ανεξαιρέτως τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της και τής δίνουν δύναμη με την αγάπη τους.

 

 

 

 

«Ο Θεός να είναι κοντά τους «, λέει η ίδια εκφράζοντας το πιο μεγάλο ευχαριστώ προς όλους, «γιατί με τη στάση τους και ενδιαφέρον τους μού δείξανε την πραγματική αγάπη».

 

 

 

 

«Όσα ευχαριστώ να πω προς όλους, δε θα είναι αρκετά», καταλήγει η Μεγάλη Ευεργέτιδα κα Στέλλα Κυριάζη. «Να είναι όλοι τους καλά».

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης