Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Βουλής της Ιορδανίας, επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας


 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιορδανίας κ. Atef Al Tarawneh, φθάνει στην Κύπρο στις 6 Μαρτίου 2019, για επίσημη επίσκεψη, επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη.

 

 

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους βουλευτές, κ.κ. Mohammad Al Baraiseh, επικεφαλής της πολιτικής ομάδας «Αναγέννηση», Ibrahim Al Bdour, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, Zaid Al Shawabkeh, επικεφαλής της Ομάδας Φιλίας Ιορδανίας – Κύπρου στη Βουλή της Ιορδανίας, Mustafa Al  Khasawneh, Mέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Ibrahim Al Quraan, Βοηθό Προέδρου, Jarmal Qamou, Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας και την κα Intisar Hijazi, Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νεολαίας, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες, με επικεφαλής τον κ. Abdelrahim Alwaked, Γενικό Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής.

 

 

Κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, ο κ. Tarawneh και η αντιπροσωπεία θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη, τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα και τα Mέλη της Ομάδας Φιλίας Κύπρου – Ιορδανίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, καθώς και με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο κ. Συλλούρης θα παραθέσει επίσης επίσημο δείπνο προς τιμή του Ιορδανού ομολόγου του. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει εξάλλου επίσκεψη στη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στη Λευκωσία, καθώς και σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

 

 

Τον κ. Tarawneh θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, ο βουλευτής κ. Χριστάκης Τζιοβάννη, ενώ κατά την αναχώρησή του, θα τον κατευοδώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης