Εθιμοτυπική πρώτη συνάντηση της Ε.Κ.Κ με τη νεοεκλεγείσα Κοινοτική Επιτροπή της Ε.Κ.Α


 

Βασίλης Α. Πουλαρίκας

 

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας εθιμοτυπική επίσκεψη με την νεοεκλεγείσα Κοινοτική Επιτροπή της ΕΚΑ από τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας του Καΐρου.

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ. κ. Χρήστος Καβαλής, έκανε πράξη αυτό που είχε προαναγγείλει στο μήνυμά του στην πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΑ, να επισκεφτεί με τα μέλη της Καϊρινής Διαχειριστικής Επιτροπής το νέο συμβούλιο της Αλεξανδρινής Κοινοτικής Επιτροπής. Μαζί του στην πρώτη αυτή συνάντηση οι  Αντιπρόεδροι κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου και κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, η Γενική Γραμματέας κα Βίλλυ Πολίτη Ζουέ και Κοινοτικοί Επίτροποι κ.κ. Ανδρέας Ρούσσος, Λεωνίδας Φοντριέ και Στέλιος Χαλκιάς.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ανδρέας Βαφειάδης τους υποδέχτηκε και τους καλωσόρισε με χαρά μαζί με τα μέλη του νέου Συμβουλίου που αποτελείτο από τον: κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος Αντιπρόεδρος Α΄, κ. Νικόλαος Κόπελος Αντιπρόεδρος Β΄, κ. Νικόλαος Κατσιμπρής Γενικός Γραμματέας,  κ. Ευάγγελος Νεαμονίτης Αναπληρωτής Οικονομικού Επόπτη και κ. Βασίλειος Ζουές Κοινοτικός Εκπρόσωπος.

 

Ο κ Βαφειάδης αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τους συναδέλφους του ανέπτυξε το όραμα της νέας Κοινοτικής Επιτροπής για την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, αλλά και τις επιμέρους σκέψεις και ιδέες για την άμβλυνση των όποιον δυσκολιών και προκλήσεων που θα παρουσιαστούν στο μέλλον.

 

 

 

 

«Η συμπαράσταση και η στήριξη στα σχέδιά σας είναι δεδομένη και αυτονόητη» ακούστηκε από τα στόματα όλων των μελών της Διαχειριστικής επιτροπής του Καΐρου. Με αυτά τα λόγια, αλλά και την ενεργή πεποίθηση των δύο Κοινοτήτων για την ευημερία και την προκοπή του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού ολοκληρώθηκε  η πρώτη αυτή συνάντηση που πέραν από τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα απηχεί και την ουσιαστική ανάγκη των μελών και των δύο Κοινοτήτων για συνεργασία στην βάση των κοινών αρχών και αξιών των Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

 

Photo: Γρηγόρης Χαλιακόπουλος /ΕΚΑ

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης