Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Τύνιδα της Τυνησίας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Γιώργος Κατρούγκαλος


 

 

 

 

Διήμερη επίσκεψη, από τις 11 έως τις 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποίησε στην Τυνησία ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στην πρωτεύουσα Τύνιδα, ο Έλληνας Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τυνησίας, Khemaies Jhinaoui. Επίσης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για ευρωπαϊκά θέματα, Sabri Bachtobji.

 

 

 

Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Διεθνούς Συνεργασίας, Zied Laadhari, τον Υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου, Hichem Ben Ahmed και την Υφυπουργό Τουρισμού, Salma Elloumi Rekik.

 

 

 

Στις συναντήσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος με τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της Τυνησίας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη προετοιμασία της επόμενης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Τυνησίας, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μέχρι τα τέλη του 2018. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα για την ενίσχυση της διμερούς οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας, καθώς και η συγκρότηση οικονομικού συμβουλίου από Ελληνικές και Τυνησιακές επιχειρήσεις.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης