Τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό θα επισκεφθεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Τέρενς Κουΐκ, από 16 έως 18 Δεκεμβρίου


 

 

 

 

 

Τον Ελληνισμό της Αιγύπτου αναμένεται να επισκεφτεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (16 έως 18 Δεκεμβρίου) ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Τέρενς Κουΐκ.

 

 

 

Την είδηση που το «ΠΥΡΑΜΙΣ» γνώριζε αρκετές ημέρες νωρίτερα, την ανακοίνωσε επίσημα ο κ. Κουΐκ, σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σε ομογενειακό ελληνικό ραδιόφωνο στην Αυστραλία.

 

 

 

Το πρόγραμμα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά είναι σίγουρο ότι ο Έλληνας ΥΦΥΠΕΞ θα γίνει επίσημα δεκτός από τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄στην έδρα του Δευτερόθρονου Παλαίφατου Πατριαρχείου στην Αλεξάνδρεια.

 

 

 

Επίσης, θα συναντηθεί με την παροικία στην πρεσβυγενή Κοινότητα Αλεξανδρείας και τον Πρόεδρο της ΕΚΑ κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.

 

 

 

Αμέσως μετά, θα έλθει στο Κάιρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή και τη Διαχειριστική Επιτροπή της ΕΚΚ, ενώ θα συναντήσει και την παροικία για να αφουγκραστεί τα προβλήματα που τήν απασχολούν.

 

 

 

Επίσης, ο κ. Κουΐκ αναμένεται να παρακολουθήσει και τη χειροτονία εις Επίσκοπον του εψηφισμένου Επισκόπου Βαβυλώνος κ. Θεοδώρου, που θα αναλάβει και νέος Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στον Πατριαρχικό και καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι.   

 

 

 

 

 

 

One response to “Τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό θα επισκεφθεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Τέρενς Κουΐκ, από 16 έως 18 Δεκεμβρίου”

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΕΡΕΝΣ !! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ…!
    ΕΥΧΟΜΑΙ & ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ
    ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ&ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΕΣ (ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ… ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΙΠΟΝ…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης