Επίσκεψη πραγματοποιεί στην Κύπρο, αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Σαουδικής Αραβίας – Κύπρου


 

 

 

 

Αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας (ΟΦ) Σαουδικής Αραβίας-Κύπρου στο Συμβουλευτικό Συμβούλιο (Κοινοβούλιο) της Σαουδικής Αραβίας, με επικεφαλής το βουλευτή Ali A. Al-Nuaim, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο, από τις 14 μέχρι τις 18 Απριλίου 2018.

 

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Βουλής,  στην αντιπροσωπεία μετέχουν οι βουλευτές, Μέλη της ΟΦ, Eyas S. Al-Hajery, Zaki A. bin Mahmoud, Saad S. Al-Sabti, Saleh M. Al-Khaliwi, Ali M. Al-Shahrani και Faisal M. Al-Fadhel. Τούς συνοδεύουν ο Διευθυντής των Υπηρεσιών της Ομάδας Φιλίας Sultan Altaweel και ο Λειτουργός Πρωτοκόλλου, Majid Al – Sahli.

 

 

 

Ο κ. Al-Nuaim και η αντιπροσωπεία έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, ενώ έχουν επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργο Λιλλήκα και Μέλη της Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Σαουδικής Αραβίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, με τον κ. Λιλλήκα να παραθέτει στη συνέχεια επίσημο γεύμα προς τιμή των Σαουδαράβων βουλευτών.

 

 

 

Η αντιπροσωπεία θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργο Λακκοτρύπη, την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κα Βασιλική Αναστασιάδου, το Δήμαρχο Αμμοχώστου, πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Γαλανό, το Δήμαρχο Αγίου Δομετίου, Κώστα Πέτρου, το Δήμαρχο Λευκάρων, Σοφοκλή Σοφοκλέους και τον Ελληνοκύπριο Διαπραγματευτή για το Κυπριακό Πρόβλημα, Πρέσβη Ανδρέα Μαυρογιάννη.

 

 

 

Η αντιπροσωπεία έχει επίσης κοινή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Χριστόδουλο Αγκαστινώτη, τον Πρόεδρο, Χρίστη Χριστοφόρου και Μέλη του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, Μιχάλη Μιχαήλ.

 

 

 

Οι Σαουδάραβες βουλευτές θα επισκεφθούν, εξάλλου, περιοχές της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, καθώς και χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

 

 

 

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης