Ο Αντώνης Καζαμίας ζητά να λάμψει η αλήθεια: «Κε Χρήστο Καβαλή, δημοσιεύστε το έγγραφο-πόρισμα περί των οικονομικών της Ε.Κ.Κ.»


 

 

 

 

 

Με μία επιστολή του, που παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι στα Κεντρικά Γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, ο αιρετός ελεγκτής της ΕΚΚ για τα διαχειριστικά έτη 2015 και 2016, κ. Αντώνης Καζαμίας, ζητά από τον Πρόεδρο της Κοινότητας να δημοσιοποιήσει στην παροικία, μέσω του προσεχούς «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ», το έγγραφο που ο ίδιος ο κ. Χρήστος Καβαλής παρουσίασε ως πόρισμα ελέγχου διοικητικών και οικονομικών θεμάτων της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Πρόκειται για  το έγγραφο αυτό, το οποίο ο Πρόεδρος της Κοινότητας αφιέρωσε και παρέδωσε στην απερχόμενη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη, κατά το αποχαιρετιστήριο δείπνο της με την παροικία, την περασμένη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου.     

 

 

 

 

Στην επιστολή του αυτή, μάλιστα, ο κ. Καζαμίας συγχαίρει τον κ. Καβαλή, που έχει το θάρρος να ανακοινώνει στην παροικία «τον έλεγχο για διάφορα οικονομικά και διοικητικά θέματα (ΣΣ. στην ΕΚΚ), γεγονός που ο πολύς κόσμος δεν εγνώριζε». 

 

 

 

 

Ο κ. Καζαμίας αναρωτιέται μόνον, αν με το ίδιο θάρρος ο κ. Καβαλής θα παρουσιάσει στην παροικία και το «ΝΕΟ ΦΩΣ» και το περιεχόμενο αυτού του «μικρού χαρτιού» – όπως ο Πρόεδρος της ΕΚΚ το χαρακτήρισε – ή, αν «άραγε μείνει και αυτό στο σκοτάδι», όπως γράφει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Καζαμίας, επισημαίνοντας ότι η ΕΚΚ αρνήθηκε μέχρι σήμερα, εδώ και ένα μήνα, να δημοσιεύσει την επιστολή του, περί των οικονομικών της ΕΚΚ, που ζήτησε να παρουσιαστεί στο «ΝΕΟ ΦΩΣ» ήδη από τις 20 Μαΐου, μία δημοσιοποίηση όμως που ποτέ δεν έγινε στην παροικιακή εφημερίδα της Κοινότητας…  

 

 

 

 

Όπως δηλώνει στο «ΠΥΡΑΜΙΣ» ο κ. Αντώνης Καζαμίας, ζητά να λάμψει η αλήθεια…

 

 

 

 

Η πλήρης επιστολή που ο κ. Αντώνης Καζαμίας απηύθυνε προς τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Καβαλή και τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής έχει ως εξής: 

 

 

 

 

 

 

Προς τον Πρόεδρο

της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΒΑΛΗ

 

και τα Μέλη

της Διαχειριστικής Επιτροπής

της ΕΚΚ

 

 

 

21 Ιουνίου 2017

 

 

 

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Αξιότιμα Μέλη της ΔΕ της ΕΚΚ,

 

 

 

όπως πληροφορήθηκα, αποκαλύψατε στην Ελληνική παροικία, κατά την ομιλία σας στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Κάιρο κας Λαμπρινής Κομίνη, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου, ότι αιγυπτιακές αρχές βρήκαν «τα πάντα άψογα» σε ελέγχους που πραγματοποίησαν σε διοικητικά και οικονομικά θέματα στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

 

 

 

Κατ” αρχήν, θέλω να σάς συγχαρώ που έχετε το θάρρος να αποκαλύπτετε στην παροικία, ενώπιον όλων των διπλωματικών, εκκλησιαστικών και παροικιακών αρχών, ότι πράγματι δεχτήκατε έλεγχο για διάφορα οικονομικά και διοικητικά θέματα, γεγονός που ο πολύς κόσμος δεν εγνώριζε.

 

 

 

 

Δώσατε παράλληλα και το σχετικό έγγραφο του πορίσματος, ένα «πολύ μικρό χαρτί» όπως το χαρακτηρίσατε, στη Γενική μας Πρόξενο.

 

 

 

 

Παραλείψατε όμως, είμαι σίγουρος τυχαία, να αναφέρετε από «ποιο Υπουργείο» παραλάβατε αυτό το «πολύ μικρό χαρτί» και κυρίως το τί ακριβώς αναφέρει.

 

 

 

 

Θα ήθελα με το ίδιο θάρρος που παρουσιάσατε το «πολύ μικρό αυτό χαρτί» στη δεξίωση της κας Κομίνη, να το παρουσιάσετε και στην παροικιακή μας εφημερίδα «ΝΕΟ ΦΩΣ», δημοσιεύοντάς το στην προσεχή του έκδοση της 26ης Ιουνίου, δεδομένου μάλιστα ότι πιθανόν αυτή να είναι και η τελευταία έκδοση πριν από το καλοκαίρι, έτσι ώστε άμεσα να ενημερωθεί η παροικία για τα ωραία επιτεύγματά σας.

 

 

 

 

Αναρωτιέμαι μόνον, αν τελικά θα δημοσιεύσετε άμεσα αυτό το χαρτί που παραδώσατε στην κα Πρόξενο… Ή, άραγε, θα μείνει και αυτό στο «σκοτάδι», όπως πράξατε και με τη δική μου επιστολή, που ποτέ δε δημοσιεύσατε, παρά το γεγονός ότι σάς ζήτησα επίσημα – ήδη από τις 20 Μαΐου – να τήν παρουσιάσετε στο «ΝΕΟ ΦΩΣ»;

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

 

 

Αντώνης Καζαμίας

Αιρετός Ελεγκτής της ΕΚΚ

για τα διαχειριστικά έτη 2015 και 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One response to “Ο Αντώνης Καζαμίας ζητά να λάμψει η αλήθεια: «Κε Χρήστο Καβαλή, δημοσιεύστε το έγγραφο-πόρισμα περί των οικονομικών της Ε.Κ.Κ.»”

 1. Χ Καβαλής says:

  Αν η ΕΚΚ δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το πόρισμα δεν θα υπήρχε λόγος να το παρουσιάσει στην εκδήλωση της Γενικής Πρόξενου !
  Εξάλλου δεν γνώριζε κανείς το πόρισμα καθώς έχει ημερομηνία 19/6/2017! Το πρωί της ίδιας ημέρας δηλαδή ,
  Ενόχλησε βεβαια η κίνηση πολύ το κ. Καζαμία !!
  Όσο για το θάρρος του …το είδαμε όταν εξαφανίστηκε από την γενική συνέλευση στην οποία όφειλε να λογοδοτήσει !!
  Το ξανεπιβεβαιωσε με την αποφυγή να παρουσιαστεί στα ραντεβού που έδωσε στα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας δυο φορές !!
  Λοιπόν του απαντάμε ότι πότε και πως θα το παρουσιάσει η ΕΚΚ , δεν περιμένει τον κ Καζαμία για να μας το επιβάλει !!!
  Τα καλύτερα έπονται !
  Χ Καβαλής
  Πρόεδρος της ΕΚΚ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης