Επιτυχία 100% στα αιγυπτιακά ΑΕΙ από τους τελειόφοιτους της Αμπετείου Σχολής Καΐρου


 

 

 

Δάκρυα χαράς σκόρπισαν στους τελειόφοιτους της Αμπετείου Σχολής και στους γονείς τους αλλά και μεγάλη ικανοποίηση στους καθηγητές τους, τα αποτελέσματα εισαγωγής τους σε ποσοστό 100% στα αιγυπτιακά πανεπιστήμια και μάλιστα στις σχολές επιλογής τους.

 

 

Έτσι, οι Απόφοιτοι της σχολικής χρονιάς 2019-2020, παρά τα όποια προβλήματα που προξένησε και στην Αίγυπτο και σε όλα τα σχολεία του κόσμου, η παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού, κατάφεραν να πετύχουν απόλυτα στις εξετάσεις που συμμετείχαν από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου και να επιλεγούν σε σημαντικές σχολές, όπως είναι η Οδοντιατρική και το Πολυτεχνείο του Καΐρου, η Ιατρική Σχολή του Άιν Σαμς, το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Καΐρου, καθώς επίσης το Τμήμα Ξένων Γλωσσών και το Τμήμα Δημοσιογραφίας.

 

 

Για την επιτυχία τους, τη μεγάλη του ικανοποίηση εξέφρασε ο Δ/ντής της ιστορικής Αμπετείου Σχολής, Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός, ευχόμενος πατρικά κάθε επιτυχία στη νέα ζωή τους.

 

 

Τις ευχές του ιδρύματος Αμπέτ επεσήμανε η Διοικητική προϊσταμένη του σχολείου κα Ελένη Μαγγανά Οικονόμου.

 

 

Ενώ, τη μεγάλη χαρά των συναδέλφων της εκπαιδευτικών εξέφρασε η Αναπληρώτρια Δ/ντρια κα Σωτηρία Μπέτα, που τελικά ανταμείφθηκαν για όλους οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς.

 

 

«Δεν μας εμπόδισε ο κορονοϊός να πετύχουμε να διεξάγουμε με απόλυτη επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις», τόνισε με τη σειρά του ο Αναπληρωτής Συντονιστής Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Γιαννικόπουλος, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Ελλάδας, εμψυχώνοντας τους Αποφοίτους της Αμπετείου να θέτουν πάντοτε υψηλούς στόχους στη ζωή τους και να πετυχαίνουν.

 

 

Τις πιο θερμές ευχές και από το ΠΥΡΑΜΙΣ!     

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης