Η επίσημη επιβεβαίωση του ΠΥΡΑΜΙΣ περί της αδελφοποίησης ΕΝΟΚ, ΕΝΟΑ και ΕΝΟΑ (Αθήνας), ως απάντηση στην ιστοσελίδα με τα «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ»


 

 

 

 

Άλλο ένα «συγκλονιστικό» θέμα της ιστοσελίδας με τα «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ», τέλειωσε άδοξα και μάλιστα με βούλα, σφραγίδα και υπογραφές…

 

 

 

Οι υποτιθέμενες «ανακρίβειες» του ΠΥΡΑΜΙΣ αποδείχτηκαν τελικά «μπούμερανγκ» για όσους βιάστηκαν να βγάλουν αβάσιμα συμπεράσματα… Δεν πειράζει! Άλλωστε, τα πρώτα δέκα χρόνια είναι δύσκολα! Τα επόμενα δέκα, θα είναι καλύτερα για κάποιους «βιαστικούς», που δεν έχουν στο μυαλό τους, παρά μόνον να φέρνουν «αναμπουμπούλα» στην παροικία (σύμφωνα με την προσφιλή λέξη – έκφραση ταγού της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου)…

 

 

 

Και πέρα από τα πρώτα σχόλια, που ελπίζω να μάς επιτρέπετε κατ’ εξαίρεση να κάνουμε αγαπητοί αναγνώστες, ας περάσουμε στα σοβαρά:

 

 

 

Διότι, έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε την πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που γράψαμε περί της έναρξης διαπραγματεύσεων για τη μελλοντική τριπλή αδελφοποίηση των Ελληνικών Ναυτικών Ομίλων Καΐρου, Αλεξανδρείας και Αθήνας (ΕΝΟΚ, ΕΝΟΑ και ΕΝΟΑ), παρά τα όσα πολύ βιαστικά γράψανε κάποιοι συνάδελφοί μας…

 

 

 

Ως απόδειξη όλων αυτών, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση που μάς εστάλη αρμοδίως μέσω του ΕΝΟΚ και του ΕΝΟΑ (Αθήνας) και επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του ΠΥΡΑΜΙΣ.

   

 

 

Τη δημοσιεύουμε αυτούσια:

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6.1.2018

 

 

«Σύμφωνα με το πρακτικό συνεδρίασης του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (της Αθήνας) υπό την προεδρία του Προέδρου Ρότζερ Γκαττ και παρόντων των μελών του ΔΣ (με απόντες τον Πύρρο Δήμα, το Νικόλαο Σταματόπουλο και την Έφη Παπαδήμα), καταγράφονται τα εξής:

 

 

Μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ κου Γκαττ, αποφασίστηκε ομόφωνα η αδελφοποίηση των Ναυτικών Ομίλων Αλεξανδρείας και Καΐρου με τον Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών.

 

Ως υπεύθυνος επικοινωνίας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, ορίστηκε ομόφωνα ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Κυρίτσης.

 

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος, λύεται η συνεδρίαση.

 

(Ακολουθούν υπογραφές του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του ΕΝΟΑ)».

 

 

 

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΪΡΟΥ

ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΓΙΑΤ

 

 

 

Εξίσου και ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η δήλωση του Προέδρου του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου κ. Γιώργου Χαγιάτ, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μήνυμα που μάς απέστειλε απόψε το βράδυ.

 

 

 

«Θα ήθελα να σάς ανακοινώσω μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση που αφορά τον ΕΝΟΚ και τις προσπάθειές του από όλο το ΔΣ να κρατήσει και να επισημάνει την Ελληνικότητα αυτού του Ιστορικού Σωματείου μέσα στην καρδιά του Νείλου», τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Γιώργος Χαγιάτ.

 

Και ο Πρόεδρος του ΕΝΟΚ συνεχίζει:

 

«Σάς επισυνάπτω μια πολύ σημαντική επιστολή που λάβαμε μετά χαράς από τον Ε.Ν.Ο.Α. (Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών), αφού συμφωνήθηκε ομόφωνα κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΝΟΚ να εξετασθεί η πρόθεση αδελφοποίησης με τον Ε.Ν.Ο.Α.

 

Συμφωνήθηκε ως υπεύθυνος επικοινωνίας για αυτό το θέμα ο κ. Νικόλας Βαδής, ο οποίος και έκανε την πρώτη προσέγγιση στις 6 Ιανουαρίου στην Ελλάδα, την ημέρα των Θεοφανείων.

 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, λάβαμε μετά χαράς την επισυναπτόμενη επιστολή, κατά την οποία ο ΕΝΟΚ θα ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία που προβλέπει η Αιγυπτιακή νομοθεσία και ο Αιγυπτιακός νόμος για την αδελφοποίηση με σωματεία του εξωτερικού, υλοποιώντας την ιδέα για την οποία αποφασίσαμε στην πρώτη μας συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΝΟΚ.

 

Επαναλαμβάνω και επισημαίνω ότι πρώτα θα εξετάσουμε προσεκτικά τη διαδικασία που προβλέπει η Αιγυπτιακή νομοθεσία και ο Αιγυπτιακός νόμος για την αδελφοποίηση με σωματεία του εξωτερικού και μετά θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω συναντήσεις και συζητήσεις με τον Πρόεδρο του ΕΝΟΑ για την διεκπεραίωση αυτής της αδελφοποίησης.

 

Φιλικότατα

 

Γ. Χαγιάτ

Πρόεδρος του ΕΝΟΚ»

 

 

Τα συμπεράσματα δικά σας, αγαπητοί αναγνώστες για όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, χωρίς να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους…

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης