Μεγάλη ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο, στις 5 και 6 Μαρτίου


 

 

 

Ιδιαίτερα σημαντική για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδος και Αιγύπτου αναμένεται να είναι η μεγάλη επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνεται για τον Μάρτιο, στο Κάιρο της Αιγύπτου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα αυτή επιχειρηματική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαρτίου, στο χώρο της Ομοσπονδίας Αιγυπτιακών Βιομηχανιών, στο Κάιρο, με μέλη της οποίας θα έχουν και κλαδικές και B2B συναντήσεις για την προώθηση της συνεργασίας των επιχειρήσεών τους στην Χώρα του Νείλου.

 

 

Θα πρόκειται για μία πολυκλαδική επιχειρηματική αποστολή, για την επιτυχία της οποίας εργάζονται εντατικά, τόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας όσο και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο, υπό την επίβλεψη του Γενικού Συμβούλου ΟΕΥ, Αθανάσιου Μακρανδρέου, και του Συμβούλου ΟΕΥ, Παντελή Γκάσιου.

 

 

Στην προετοιμασία και την τελική επιτυχία της όλης αποστολής, καθοριστική είναι και η συμβολή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ).

 

 

Από τους σημαντικότερους κλάδους που θα εκπροσωπηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αποστολή θα είναι: τα δομικά υλικά, τα τρόφιμα και τα ποτά και η παραγωγή ενέργειας.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης