Η εγκάρδια συγχαρητήρια επιστολή του Νικόλα Βαδή στο διάδοχό του Πρόεδρο του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής Δ. Πιερή και όλο το νέο ΔΣ


 

 

 

 

 

 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

 

 

 

Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής (ΣΑΣ) Αθήνας σέ ανέδειξε ως Πρόεδρο, επειδή γνωρίζω όχι μόνο την πείρα σου, μετά από τόσα χρόνια που συνεργαστήκαμε μαζί για τους σκοπούς του Συλλόγου μας, αλλά και τα εξαιρετικά ψυχικά και πνευματικά σου χαρίσματα που μέ πείθουν απόλυτα ότι θα συνεχίσεις το έργο που μαζί είχαμε ξεκινήσει για το όραμα του Συλλόγου μας.

 

 

 

Θα ήθελα, πρώτα-πρώτα, να μεταφέρεις σε όλα τα μέλη του νέου ΔΣ τα θερμά συγχαρητήρια του Αρχιεπισκόπου Σινά και Διευθυντή της Αμπετείου Σχολής κ.κ. Δαμιανού, τον οποίο ενημέρωσα στο νοσοκομείο, όπου ευρίσκεται, όπως γνωρίζεις, για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, και την ευχή Του να εμπνέεστε πάντοτε στην δράση σας από τα ιδανικά της Ελληνικής Παιδείας και το όραμα της Αμπετείου Σχολής Καΐρου.

 

 

 

Θα ήθελα επιπλέον να μεταφέρεις και τις δικές μου ευχές στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, και ειδικά: στον κ. Μιχάλη Φλεβοτομά, που ανέλαβε τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, γιατί πιστεύω ότι θα αναδειχθεί σε ένα καλό νέο στέλεχος από τους παλιούς που συνεχίζουν μαζί σου, στην κα Καίτη Μπαραμίλη, τη νέα Γραμματέα του Συλλόγου, και στον κ. Μιλτιάδη Ραδόπουλο, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου νέα μέλη του ΔΣ αλλά από τους παλιούς συνεργάτες που έχουν μείνει μαζί σου, καθώς και σε όλα τα άλλα μέλη του ΔΣ.

 

 

 

Να μεταφέρεις λοιπόν σε όλους τα συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μου για καλή, εμπνευσμένη και δημιουργική συνεργασία.

 

 

 

Και όπως έλεγα πάντοτε, σκοπός μας πρέπει να είναι η προσέλκυση νέων μελών από τις δεκαετίες μετά το ’70 για να στελεχώσουν σταδιακά και το ΔΣ.

 

 

 

Δικός σας για πάντα

 

 

 

Νικόλας Βαδής

Διαχειριστικός Διευθυντής

Αμπετείου Σχολής Καΐρου

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης