Το ERTFLIX International στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες


 

Το ERTFLIX International συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, το οποίο διεξάγεται από 1η έως 9 Ιουνίου 2024, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

 

Το LAGFF  παρουσιάζει κάθε χρόνο έργα Ελλήνων κινηματογραφιστών,  ταινίες μικρού και μεγάλους μήκους όλων των ειδών (μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation), αρκετές από τις οποίες είναι συμπαραγωγής ΕΡΤ, στο πλαίσιο των προγραμμάτων χρηματοδότησης που διαθέτει για τη στήριξη της παραγωγής του ελληνικού κινηματογράφου.

 

Το ERTFLIX τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία. Η Νο1 ελληνική Over The Top πλατφόρμα της ΕΡΤ, που άλλαξε τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης, είναι διαθέσιμη στους Έλληνες ομογενείς από τον περασμένο Οκτώβριο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν από κάθε γωνιά της Γης το πλούσιο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

 

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ, καθώς και με το ελληνικό προξενείο του Λος Άντζελες θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την τηλεοπτική παραγωγή, με καλεσμένους παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην οποία θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό τοπίο.

 

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση του ERTFLIX International σε ανθρώπους του οπτικοακουστικού χώρου, καθώς και σε Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Λος Άντζελες, οι οποίοι θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα της ΕΡΤ.

 

Η παρουσία αυτή αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της ΕΡΤ για τους Έλληνες ομογενείς. Επιθυμία της ΕΡΤ είναι το ERTFLIX International να βρίσκεται κοντά στους Έλληνες όλου του κόσμου, φέρνοντάς τους ένα βήμα πιο κοντά στην πατρίδα. Ταυτόχρονα στόχος της πλατφόρμας είναι να χτίσει μια ουσιαστική διαδραστική σχέση μαζί τους, όχι απλώς προβάλλοντας τα προγράμματα και τις παραγωγές της ΕΡΤ αλλά αναδεικνύοντας και τα δικά τους έργα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ERTFLIX INTERNATIONAL

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης