Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την Επιτροπή των Ελλήνων καθηγητών για τις εξετάσεις των αποφοίτων Αβερωφείου και Αμπετείου


 

 

 

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλαν τα μέλη της Επιτροπής των Ελλήνων καθηγητών που ήρθαν στην Αίγυπτο για τις εξετάσεις των αποφοίτων της Αμπετείου Σχολής Καΐρου και του Αβερωφείου Αλεξανδρείας για την εισαγωγή των τελειόφοιτων Αιγυπτιωτών μαθητών μας στα Αιγυπτιακά Πανεπιστήμια.

 

 

 

 

Η επιστολή που υπογράφουν οι καθηγήτριες κες Χριστίνα Πετροπούλου και Χριστίνα Στεφανή, έχει ως εξής:

 

 

 

 

 

«Ως μέλη της ελληνικής επιτροπής που διεξήγαγε τις εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ελληνικών Λυκείων Καΐρου και Αλεξάνδρειας, οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν σε αιγυπτιακά Πανεπιστήμια, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας:

 

 

 

 

για την άψογη συνεργασία και οργάνωση των εξετάσεων, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και φιλοξενίας,  την ευγένεια και προθυμία όλων να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε όχι μόνο στη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας, αλλά και κατά στη γενικότερη παραμονή μας στην Αίγυπτο.  

 

 

 

Η πολύ καλή προετοιμασία των μαθητών, ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των εξετάσεων,  το θετικό παιδαγωγικό κλίμα και η άριστη σχέση μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων είναι ορισμένα από τα στοιχεία που, επίσης, θέλουμε να υπογραμμίσουμε.

 

 

 

 

Όλα τα παραπάνω συνέβαλαν ώστε, αφενός οι εξετάσεις να διεξαχθούν ομαλά, αφετέρου η παραμονή μας στην Αίγυπτο να καταστεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 

 

 

Σάς ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σάς ευχόμαστε καλή δύναμη για συνέχιση του τόσο σημαντικού και δύσκολου έργου που επιτελείτε.

 

 

 

Στους μαθητές και τις μαθήτριες ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή πορεία και κάθε καλό στη ζωή τους.

 

 

 

 

Με βαθιά εκτίμηση

 

 

 

 

Χριστίνα Πετροπούλου                                  Χριστίνα Στεφανή

Σχολ. Σύμβουλος ΠΕ02 Α΄Αθήνας    Σχολική Σύμβουλος ΠΕ04 Γ΄ Αθήνας»

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης