Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής προς τον Σιναίου κ. Δαμιανό: «Ευχόμαστε στον πατέρα μας, γρήγορη και ταχεία ανάρρωση»


 

 

 

 

 

Τις πιο θερμές ευχές τους προς τον άνθρωπο που τα τελευταία 40 χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με την Μεγάλη του Γένους Αμπέτειο Σχολή, απέστειλαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αποφοίτων ΣΕΑΑΣ κ. Αλέξανδρος Καζαμίας και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, στον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανό, ευχόμενοι από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση από το ατύχημα που υπέστη στις 29 Ιανουαρίου, πέφτοντας από κενό στο χώρο του μοναστηριού της Αγίας Αικατερίνης του Σινά.

 

 

 

«Είμαστε στο πλευρό του ανθρώπου που δίδαξε για τη ζωή όλες τις δικές μας γενιές που πέρασαν από τα χέρια του στο σχολείο της Αμπετείου Σχολής, είτε ως καθηγητής τα πρώτα χρόνια, είτε μέχρι σήμερα που είναι ο Δ/ντής του Σχολείου και Πρόεδρος του Ιδρύματος Αμπέτ, καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας», ευχήθηκαν οι εκπρόσωποι του ΣΕΑΑΣ.

 

 

 

«Είμαστε χαρούμενοι που και πρόσφατα είδαμε και από κοντά τα μεγάλα έργα του Αρχιεπισκόπου κ. Δαμιανού, όπως τα εγκαίνια του μεγάλου Ψηφιδωτού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο καθολικό της Ιεράς Μονής όπως και την Μεγάλη Βιβλιοθήκη. Και ευχόμαστε, ο σεβάσμιος πατέρας όλων των Αμπετειανών, να έχει γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του, και να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, προς δόξαν της Αγίας Αικατερίνης, της Ορθοδοξίας και του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού», κατέληξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Καζαμίας.        

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης