Ο Γεν. Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών Γ. Φλωρεντής στο πλευρό του ΕΝΟΑ για τον καθαρισμό της ακτής του αιγυπτιώτικου σωματείου στον Άγιο Κοσμά


 

 

 

 

Το προσωπικό του ενδιαφέρον αλλά και ολόκληρης της κυβέρνησης στο κρίσιμο θέμα της ανάγκης πλήρους καθαρισμού της ακτής του Αγίου Κοσμά, εκεί όπου βρίσκεται ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ), εξέφρασε ο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Γεώργιος Φλωρεντής προς τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Ρότζερ Γκαττ, τον οποίο δέχτηκε στο γραφείο του την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη.

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη συζήτηση, τέθηκαν επί τάπητος διάφορα θέματα που αφορούν τα δυο σωματεία και τους Αιγυπτιώτες στην Ελλάδα.

 

 

 

Από την πλευρά τους, οι δύο Πρόεδροι ευχαρίστησαν θερμά τον Αλεξανδρινό κ. Φλωρεντή για το ενδιαφέρον του αλλά και τη βοήθεια του στο θέμα του καθαρισμού του Ε.Ν.Ο.Α. που προήλθε από τη ρύπανση πετρελαίου.

 

 

 

Αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τούς δήλωσε ότι θα είναι πάντοτε κοντά στα δύο σωματεία αλλά και σε όλους τους Αιγυπτιώτες.

 

 

 

Τέλος, σε σχετική του ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων εύχεται στον Αλεξανδρινό κ. Γιώργο Φλωρεντή, τον Αιγυπτιώτη που κατέχει πλέον το υψηλότερο κυβερνητικό πόστο στην ελληνική κυβέρνηση, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης