Πολλοί οι Καϊρινοί, που τίμησαν τις μεγάλες στιγμές χαράς της Αιγυπτιώτισσας Αγγελικής Βαδή, που παντρεύτηκε τον Κρητικό Γ. Αγγελάκη (FOTO,VIDEO)


 

 

 

Μία Αιγυπτιώτισσα που έχει μπει στις καρδιές των μελών της καϊρινής παροικίας, η Αγγελική Βαδή, συγκίνησε πραγματικά την περασμένη Κυριακή 29 Ιουλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν αποφάσισε να χαρίσει πλέον εκείνη την καρδιά της, στον αγαπημένο της σύζυγο, τον Ηρακλειώτη Γιώργο Αγγελάκη, με τον οποίο ένωσε τη ζωή της με τα δεσμά του γάμου, παρουσία… δύο Αρχιεπισκόπων: του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και του Αρχιεπισκόπου Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανού.

 

 

Ο τελευταίος μάλιστα, ο Σιναίου Δαμιανός, που ευλόγησε το μυστήριο, παρουσία και του Σιναΐτη ιερομονάχου π. Παϊσίου, μίλησε επί μακρόν για την αγάπη που τρέφει εδώ και χρόνια στην οικογένεια του πατέρα της νύφης, Νικόλα Βαδή, όντας στο πλευρό του, πάνω από 50 χρόνια…

 

 

 

 

 

 

 

 

Όμως, περισσότερο, μίλησε για την Αγγέλα, που χάρισε σε όλους τους παρισταμένους από τις πιο συγκινητικές στιγμές, περνώντας τα σκαλοπάτια του Ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου Κρήτης, και μαζί αλλάζοντας όλη τη ζωή της, ενώνοντας πλέον τις τύχες της με τον καλό επιστήμονα Γεώργιο Αγγελάκη, και με κουμπάρους την επίσης Αιγυπτιώτισσα Βασιλική Χαραλάμπους, τον Νικόλαο Παπαδάκη καθώς και τον Άγγελο Παυλούση, γιο του αείμνηστου Αλεξανδρινού Προέδρου των Αιγυπτιωτών Κρήτης, του αξέχαστου Ηλία Παυλούση.

 

 

Και ήταν αυτή, μία χαρά τεράστια και για την ίδια την Αιγυπτιώτισσα Αγγέλα Βαδή, αλλά και για όλους όσοι είχαν τη χαρά να ζήσουν τις μεγάλες αυτές στιγμές.

 

 

Ανάμεσά τους, ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλας Πολίτης, που ήρθε να συγχαρεί σε προσωπικό επίπεδο μαζί με την σύζυγό του, την Καίτη Λεγάτου Πολίτου και να χαρεί με τις χαρές του ευτυχισμένου πατέρα, και έτερου Επίτιμου Αντιπροέδρου της ΕΚΚ κ. Νικόλα Βαδή, που και ο ίδιος δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του μαζί με τη σύζυγό του και μητέρα της νύφης, Ιουλία Βαδή, που έβλεπε την κόρη της, την πολυαγαπημένη της Αγγέλα, να φεύγει πλέον από κοντά της, αλλά να βρίσκεται στα επίσης ασφαλή χέρια του συζύγου της Γιώργου, του ανθρώπου που την αγαπά και την έκανε γυναίκα του, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

 

 

Ήταν εκεί επίσης, μαζί με τη σύζυγό του, Χριστίνα Αργυρίου, το νυν Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Στέφανος Αργυρίου, ο οποίος ως πρώην Κοινοτικός Επίτροπος Καΐρου, έχει τόσα να θυμηθεί με τον Νικόλα Βαδή, από όσα πέρασαν μαζί, αγωνιζόμενοι και οι δύο όλα αυτά τα χρόνια για το καλό της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

Ήταν εκεί ακόμη και η Επίτιμη Πρόεδρος του ΣΕΑΑΣ η οποία τυγχάνει και Επόπτρια Γραφείων της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, η κα Βίλλυ Πολίτου Ζουέ, που συμμετείχε ιδιωτικά στις χαρές του νέου ζευγαριού μαζί με τον σύζυγό της, τον Ειδικό Γραμματέα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Βασίλη Ζουέ. Και οι δυο τους, και κυρίως η κα Πολίτου είχε πολλά να θυμηθεί από την μέχρι τώρα εξόχως φιλική σχέση με τη νύφη, την Αγγέλα Βαδή, έχοντας κάνει και οι δύο Αιγυπτιώτισσες ό,τι μπορούν, η κάθε μία από το δικό τους τομέα, για την αναβάθμιση των Ελλήνων του Καΐρου.

 

 

Αλλά, ήταν εκεί και η Αλεξάνδρεια: η επί πολλά χρόνια και ακόμη και σήμερα Γραμματέας των κεντρικών Γραφείων της ΕΚΑ, η κα Σούλα Ζουέ, που ήρθε να ευχηθεί στο νέο ζευγάρι.

 

 

Επίσης, το ζευγάρι και τις χαρές του τίμησαν η αδελφή του Νικόλα Βαδή, η Γεωργία Βαδή που ταξίδεψε για το λόγο αυτό με τον σύζυγό της Γιάννη Λουτφάλα από την Αυστραλία, οι ανιψιοί της Ιουλίας Βαδή, Γιώργος Ποθητός με τη σύζυγό του και Γιώργος Βαλβής με τη σύζυγό του Φωτεινή, το ζεύγος Χριστοφόρου Μαυρομάτη, ο πρώην καθηγητής της Αμπετείου κ. Αρχοντάκης με τη σύζυγό του, αλλά και ο αγαπητός στην καϊρινή παροικία (και ελληνόφωνος) δικηγόρος κ. Μουνίρ Σάμι Γκέργκες με τη σύζυγό του.

       

 

Από ό,τι μάθαμε (ΣΣ. και πολύ ζηλέψαμε), ακολούθησε τρικούβερτο καθαρά κρητικό γλέντι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τις καλύτερες ευχές μας στο νέο ζευγάρι, τον Κρητικό Γεώργιο και την Αιγυπτιώτισσα Αγγέλα και να ζήσουν πάντοτε ευτυχισμένοι, με τη χαρά που και εκείνοι προσέφεραν σε όσους τους ζήσανε στη μεγάλη για αυτούς ημέρα, στις 29 Ιουλίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

 

 

Και ακολουθούν φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One response to “Πολλοί οι Καϊρινοί, που τίμησαν τις μεγάλες στιγμές χαράς της Αιγυπτιώτισσας Αγγελικής Βαδή, που παντρεύτηκε τον Κρητικό Γ. Αγγελάκη (FOTO,VIDEO)”

  1. Μ.Ατζεμης says:

    Αγαπητη Αγγέλα σου ευχόμεθα κάθε ευτυχία να ζήσετε και να ευτυχίσετε ., Μιχαλης Αζεμης οικογενειακώς .? ? ?

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης