Το μαγικό καλοσώρισμα στο Σαρμ Ελ Σέιχ, δύο μέρες πριν το γάμο του Μαχμούντ, της οικογένειας των Four Seasons, και της Καρολίνας Παπαδοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

Μία από τις πιο όμορφες νύχτες τις χρονιάς, έζησαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν αυτό το δροσερό βράδυ της 11ης Μαΐου στο περίφημο ξενοδοχείο Four Seasons, κάτω από το φεγγαρόφωτο ουρανό του μαγευτικού Σαρμ Ελ Σέιχ, με ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα από τις οικογένειες του Μαχμούντ και της Καρολίνας, που ενώνουν με τα αυριανά δεσμά του γάμου, δύο χώρες, δύο πατρίδες, δύο πολιτισμούς.

 

 

 

 

 

Ο Μαχμούντ, εγγονός της μεγάλης οικογένειας του Τααλάτ Μουστάφα, που κατέχει την περίφημη αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons, και η πανέμορφη Καρολίνα, κόρη του Αλεξανδρινού Γιάννη Παπαδόπουλου (του τέως Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας) και της υπέροχης Ζιχάν Μισέλ Άχαντ, που όλοι γνωρίζουν ως Ζίζο, μπήκαν στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου, με τον κόσμο που ήταν πάνω από χίλια άτομα να τούς χειροκροτεί και να εύχεται για το μέλλον τους.

 

 

 

 

 

Μέσα σε ένα εκπληκτικό διάκοσμο, που θύμιζε «Χίλιες και Μία Νύχτες» μίας μοναδικής αραβικής βραδυάς, οι δύο νέοι, που «παντρεύουν» την Ελλάδα και την Αίγυπτο, δεν σταμάτησαν να μιλάνε και να χαιρετάνε όλον τον κόσμο που ήθελε να τούς συγχαρεί για τον αυριανό γάμο τους. Ανάμεσά τους, ο Έλληνας Πρέσβης στην Αίγυπτο κ. Μιχαήλ Χρήστος Διάμεσης, ο Κύπριος Πρέσβης κ. Χάρης Μορίτσης, ο Συμπρόεδρος του Ελληνοαιγυπτιακού Επιχειρηματικού Συμβουλίου κ. Χάνι Μπέρζι και η σύζυγός του, ο επίσης γνωστός Αιγυπτιώτης επιχειρηματίας Μιχάλης Παπαστεφάνου με τη σύζυγό του Μάρω Παπαστεφάνου, ενώ και άλλες αφίξεις Ελλήνων αναμένονται σήμερα.

 

 

 

 

 

Φυσικά, εκατοντάδες ήταν οι προσκεκλημένοι από το εκλεκτό κομμάτι της αιγυπτιακής κοινωνίας, με τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Αιγύπτου να δίνουν το τιμητικό παρόν στο πανέμορφο ζευγάρι, που χαρακτηρίζει η σεμνότητα και η απλότητα…

 

 

 

 

 

Ανάμεσα από τους ήχους της ζωντανής μουσικής, σίγουρα ο Γιάννης Παπαδόπουλος και η Ζίζο (πανέμορφη όπως και η μητέρα του γαμπρού) ήταν σίγουρα από τους πιο ευτυχισμένους της βραδυάς, βλέποντας να συμπληρώνεται η ευτυχία στις κόρες τους, που δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις την κάθε μία για την ομορφιά τους.

 

 

 

 

 

Το ίδιο όμορφη όμως ήταν και η παρέα όλων όσοι βρέθηκαν στο χώρο του ξενοδοχείου, πάνω σε μία κατασκευή που κτίστηκε ειδικά για τη βραδυά, πάνω από την πισίνα, με τις ιδέες ενός εξαιρετικού Ιταλού στυλίστα, που δημιούργησε αέρινες γωνιές, με τον αέρα να δημιουργήσει ανάλαφρες συνθέσεις ανάμεσα στη μουσελίνα και το καλοφτιαγμένο ξύλο… Εν μέσω δεκάδων τραπεζιών με τις ομορφότερες λιχουδιές, που δύσκολα μπορούσε κανείς να δοκιμάσει έστω λίγο από όλες… Ανάμεσα από τα φώτα, τα αραβικού τύπου φανάρια, μέχρι τους προβολείς και τα λέιζερ, που έσκιζαν τον ουρανό και διαλαλούσαν σε όλο το Σαρμ Ελ Σέιχ το γεγονός του επερχόμενου γάμου του Μαχμούντ και της Καρολίνας, που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο βράδυ σε ένα ειδικό κτίριο που κατασκευάστηκε στο ξενοδοχείο ακριβώς για αυτόν τον σκοπό!

 

 

 

 

 

Και καθώς το ζευγάρι γυρνούσε σε όλο τον κόσμο, οι προσκεκλημένοι δεν έπαψαν στιγμή να χορεύουν και κάποιες κυρίες να προσπαθούν μάλιστα να συναγωνιστούν και την καταπληκτική χορεύτρια, που σαγήνεψε με την παρουσία της.

 

 

 

 

 

Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τις εντυπωσιακές παρουσίες του γυναικείου φύλλου, όπου η κάθε μία κυρία συναγωνιζόταν σε ομορφιά, σε χρώματα, σε κομψότητα…

 

 

 

 

 

Μία υπέροχη πραγματικά βραδυά, που ό, τι και να αναφέρουμε, δε θα μπορέσουμε ποτέ να αποδώσουμε την πραγματική της εικόνα, τη μοναδικότητά της…

 

 

 

 

 

Απλά, για να αφήσουμε εσάς να κρίνετε καλύτερα, και με την άδεια των δύο οικογενειών, τίς οποίες ευχαριστούμε, πήραμε κάποια πλάνα από την όλη βραδυά, που με πολύ αγάπη τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως, στο βίντεο που ακολουθεί καθώς βεβαίως και τις φωτογραφίες:      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και οι φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης