Στον αείμνηστο Γιώργο Χαλκιά απέτισαν φόρο τιμής στην Γενική Συνέλευση της Ελληνική Στέγης Ηλιουπόλεως Καΐρου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως, υπό την προεδρία της κας Στέλλας Κυριάζη.

«Εδώ, είμαστε σαν μία οικογένεια, αισθανόμαστε να είμαστε στην Ελλάδα», δήλωσε η κα Κυριάζη. Παράλληλα, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και σε μεγάλη συγκίνηση απέτισε φόρο τιμής στον πρόσφατα και ξαφνικά χαμένο προκάτοχό της Γιώργο Χαλκιά, για τον οποίο ευχήθηκε το χώμα που τον σκεπάζει να είναι ελαφρύ, την ώρα που εμείς συνεχίζουμε στα δικά του βήματα, για τον χώρο αυτό που τόσο εκείνος αγάπησε. Στη συνέχεια, όλοι οι παρεβρισκόμενοι τίμησαν ένα λεπτό σιγής στη μνήμη του.

Αμέσως μετά, η κα Κυριάζη εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την αγάπη που της προσφέρουν όλα τα Μέλη του ΔΣ της Στέγης, ενώ ο κ. Ανδρέας Ρούσσος έκανε έναν πλήρη απολογισμό των εργασιών του ιστορικού σωματείου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες όλων των συναδέλφων του, που κρατάνε ελληνικό αυτόν τον χώρο. Ειδικότερα, ο κ. Ρούσσος μίλησε για τον καλό οικονομικό τζίρο των 76.000 Λ. Αιγ. ετησίως (καθαρό κέρδος), που για πρώτη φορά συνέβη τόσο υψηλό.

Για το έργο της Ελληνικής Στέγης Ηλιούπολεως, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους, ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Ιωάννης Χατζαντωνάκης  και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής (και οι δυο τους απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Γιώργο Χαλκιά).

aigyptia 2014 02

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης