Γεύμα αγάπης από τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων για τους εμπερίστατους οικονομικά συμπατριώτες μας – Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία


 

 

 

 

Ένα γεύμα αγάπης προς τους εμπερίστατους Αιγυπτιώτες και άλλους συνανθρώπους μας στην Αθήνα παραχώρησε στις 6 Φεβρουαρίου ο  Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων, στο εντευκτήριό του, με τη βοήθεια και συμπαράσταση οικογένειας Αιγυπτιωτών.

 

 

 

Δυναμική ήταν η συμμετοχή της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΑΕ, που εργάζεται ακούραστα όλο το χρόνο και βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των συμπατριωτών μας.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι στον ΣΑΕ, εκτός από τα πλούσια γεύματα που προσφέρονται, μοιράζονται τρόφιμα και ρούχα τα οποία παραχωρούνται από μέλη και φίλους του Συνδέσμου. Επίσης, σε κάθε Γεύμα προσφέρονται νωπά κοτόπουλα προσφοράς αγαπητού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

 

 

 

geyma agapis apo ton SAE (2)

 

 

 

 

Το γεύμα αγάπης δόθηκε παρουσία της Αιγυπτώτικης οικογένειας που το προσέφερε, των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΕ, καθώς και του Α΄ Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλα Πολίτη.

 

 

 

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων ευχαρίστησε θερμά τις οικογένειες καθώς και  όλα τα μέλη και τους φίλους για την προσφορά τους, ευχόμενος όπως βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των οικονομικά ασθενέστερων συμπατριωτών μας.

 

 

 

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, την οποία αξίζει να χειροκροτήσουμε.

 

 

 

 

 

 

sae afisa

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης