Ραδιόφωνο

H «γλυκιά ζωή» ταξιδεύει στο Παρίσι

 

Ταξιδεύουμε στο Παρίσι αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά και στη Στουτγάρδη, στη Χαλκιδική, στη Νεμέα και στη Σαντορίνη. Με θέματα γαστρονομίας και διατροφής, στη «γλυκιά ζωή» στο Πρώτο Πρόγραμμα – ΕΡΤ και στη Η Φωνή Της Ελλάδας – ΕΡΤ στις 5μμ και για ένα δίωρο. Κοντά μας είναι:

 

 

 

 

– Ο σεφ Andréas Mavrommatis, που το εστιατόριο του στην πόλη του φωτός, χάρισε το πρώτο αστέρι michelin στην ελληνική κουζίνα, θα μας μιλήσει για το πάθος του για τη γαστρονομία, για την ελληνική και κυπριακή κουζίνα αλλά και για το μενού των αθλητών των ολυμπιακών αγώνων.

 

– Ακόμη, στο στούντιο μαζί μας ο καταξιωμένος οινολόγος Spiros Papandreou που θα μας μυήσει στους αμπελώνες της Νεμέας και της Σαντορίνης.

 

 

 

 

– Η Mirsini Lambraki, από τη Στουτγάρδη με το Hellenic BBQ Team μας μιλά για τον Παγκόσμιο διαγωνισμό BBQ που πραγματοποιείται 27 και 28 Ιουλίου στη γερμανική πόλη

 

– Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, μας ξεναγεί στο 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας #TasteHalkidiki που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

 

Στα μικρόφωνα η Νατάσα Βησσαρίωνος και ο Νίκος Ιωαννίδης.

 

Ακρόαση από το internet: www.ertecho.gr και www.vog.ert.gr , μέσα από τα κανάλια ήχου της τηλεόρασης στην ένδειξη proto και στην ένδειξη Voice of Greece, στους 105.8 και 91.6 στα FM, στις κατά τόπους συχνότητες του πρώτου προγράμματος στην περιφέρεια, δορυφορικά μέσω HellasSat και Hotbird και στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά τηλέφωνα.

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *