Μ. Γκρουνστέιν, Αντιπρόεδρος ΕΚΚ: «Πιστεύουμε ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, θα καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά» (video)


 

 

 

Την πεποίθησή του ότι μέχρι τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου, θα καλυφθούν όλα τα εκπαιδευτικά κενά στα Ελληνικά σχολεία του Καΐρου, εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και Προϊστάμενος της Εφορείας Εκπαιδευτηρίων της ΕΚΚ κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, ο οποίος πρόσφατα πήρε την σκυτάλη της ευθύνης για τα σχολεία της ΕΚΚ, μία σημαντική θέση που επί πολλά χρόνια είχε ο Πρόεδρος της ΕΚΚ Χρήστος Καβαλής.

 

 

Τα παραπάνω δήλωσε ο κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, καλωσορίζοντας τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στην τελετή του αγιασμού των μαθημάτων για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου Μητροπολίτη Μέμφιδος κ. Νικοδήμου, του Δικαίου της Ιεράς Μονής Σινά π. Συμεών, του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργου Δασκαλόπουλου, της Προξένου της Κύπρου στο Κάιρο κας Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδου, του Διαχειριστικού Δ/ντή της Αμπετείου Σχολής κ. Νικόλα Βαδή, της Αναπλ. Δ/ντριας της Αμπετείου Σχολής κας Σωτηρίας Μπέτα, του Δ/ντή της Αχιλλοπουλείου κ. Γιώργου Ψάνη.

 

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με το λόγο του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Μιχάλη Γκρουνστέιν:

 

 

 

 

Να σημειωθεί παράλληλα, ότι όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, για το θέμα της κάλυψης των εκπαιδευτικών κενών, ο Πρόεδρος της ΕΚΚ κ. Χρήστος Καβαλής συνάντησε χθες στην Αθήνα τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Αντώνη Διαματάρη ο οποίος τον διαβεβαίωσε με τη σειρά του ότι θα επικοινωνούσε άμεσα με την Υφυπουργό Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη για να δει το θέμα.      

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης