ANGELS PR WORLDWIDE MUSIC PROMOTION

Ακούσαμε το άλμπουμ των HELLPASS με τίτλο «Gates of War»

Hellpass – “Gates of War”

Οι Hellpass, μια νεοσύσταση σχετικά και πρόσφατη heavy metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, κάνουν την εντυπωσιακή είσοδο τους στη μουσική σκηνή με το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Gates of War». Αν και πρόκειται για την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, το άλμπουμ διακρίνεται για την ωριμότητα και δημιουργικότητα, καθιστώντας τους Hellpass μια μπάντα που αξίζει την προσοχή μας.

Το «Gates of War» ανοίγει με την εισαγωγή «Gate», μια σύντομη και ελαφρώς κινηματογραφική σύνθεση που σας προετοιμάζει για το ταξίδι που ακολουθεί. Αμέσως μετά, το «Alter Nation» παίρνει τη σκυτάλη, συνδυάζοντας επιδέξια στοιχεία από την αμερικανική σχολή του heavy metal με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Cirith Ungol και οι Manilla Road, με τους Hellpass να κινούνται σε epic heavy metal ρυθμούς. Συνεχίζοντας, το ομώνυμο τραγούδι «Gates of War» προσφέρει μια πιο παραδοσιακή heavy metal εμπειρία με ταχύτητα και κοφτερά riffs, πλησιάζοντας στον ήχο του thrash metal.

Η ευρωπαϊκή επιρροή των Hellpass είναι εμφανής στο «Light in the Dark», όπου οι N.W.O.B.H.M. επιρροές συνδυάζονται με Viking και folk metal στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι με χαρακτηριστικό το επικό στοιχείο, που άλλωστε δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο δίσκο. Η πολυπλοκότητα και η ποικιλία στον ήχο τους είναι εμφανείς σε κάθε νότα, δείχνοντας τη μουσική τους ευελιξία και φαντασία.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα κομμάτια του άλμπουμ είναι το “Fade Away”. Πρόκειται για μια power μπαλάντα που, παρά τον αργό ρυθμό της, καταφέρνει να ξεχωρίσει μέσα από την ταχύτητα και τα κοφτερά riffs, χαρίζοντας μια στιγμή δυναμικής ανάπαυλας, αλλά  και μια φοβερή τραγουδιστική ερμηνεία που κλέβει την παράσταση. Το τραγούδι ξεχωρίζει για την ένταση και τον δυναμισμό του, προσθέτοντας μια πιο ευαίσθητη αλλά ταυτόχρονα ισχυρή νότα στο σύνολο του άλμπουμ.

Συνολικά, το «Gates of War» είναι ένα εξαιρετικό ντεμπούτο άλμπουμ από τους Hellpass. Η μπάντα καταφέρνει να συνδυάσει επιδέξια το παραδοσιακό heavy metal με σύγχρονες επιρροές, δημιουργώντας έναν ήχο που είναι ταυτόχρονα φρέσκος και κλασικός. Η ποικιλία των μουσικών στοιχείων και η ποιότητα της εκτέλεσης καθιστούν το άλμπουμ μια συναρπαστική μουσική εμπειρία. Οι Hellpass αποδεικνύουν ότι είναι μια μπάντα με μέλλον και μια αξιόλογη προσθήκη στη ελληνική σκηνή.

 

Youtube: https://youtube.com/@hellpassband

Facebook: https://www.facebook.com/hellpass.band

Bandcamp: https://hellpass.bandcamp.com

Spotify: https://rb.gy/wcokiw

Instagram: https://www.instagram.com/hellpass.band/

 

HellPass – «Light in the Dark» (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=nNAFKPYbzyc

HellPass – «Alter Nation» (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=vDVRpjeuwDM

HellPass – «Fallen Hero» (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=GsVZ8piYStk

HellPass – «Gates of War» (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=-Zw9jBt7qVE

HellPass – «Oath to the Metal Gods» (Official Music Video)

https://youtu.be/iKqjPXxMHRY

HellPass – «Futura» (Official Music Video)

https://youtu.be/utlvVsp7dts

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *