Οι οπαδοί των «Φαραώ» δέκατοι στη λίστα παγκοσμίως όσων ζητούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία


 

 

 

 

Στις δέκα πρώτες χώρες του κόσμου, όπου οι οπαδοί της ζητούν από τώρα να προμηθευτούν εισιτήρια για τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το 2018 στη Ρωσία, κατατάσσεται η Αίγυπτος, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η αιγυπτιακή αγγλόφωνη εφημερίδα «Egypt Independent», επικαλούμενη πηγές της FIFA.           

 

 

 

Τρεις φαίνονται οι αιτίες για το γεγονός αυτό: Πρώτον, η μεγάλη αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο ο αιγυπτιακός λαός, με τη συντριπτική πλειοψηφία των νέων να ασχολούνται φανατικά, ακόμη και παίζοντας φιλικά και ερασιτεχνικά όπου τους δίνεται ευκαιρία στα πολλά γήπεδα των πόλεων.

Δεύτερον, το γεγονός ότι η Αίγυπτος είναι το πολυπληθέστερο αραβικό κράτος στον κόσμο, με ένα πληθυσμό που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια (μαζί με τα δέκα εκατομμύρια των Αποδήμων Αιγυπτίων) και τρίτον – ίσως και σημαντικότερον – το γεγονός ότι η Αίγυπτος πέρασε στα τελικά για πρώτη φορά και πάλι μετά από 28 ολόκληρα χρόνια!

 

 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την πρώτη ημέρα που άρχισαν να διατίθενται εισιτήρια, οι δέκα πρώτες χώρες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αγορές εισιτηρίων των αγώνων ήταν η Αργεντινή, το Περού, το Μεξικό, οι ΗΠΑ, Η Κολομβία, η Βραζιλία, το Μαρόκο, η Αίγυπτος, η Κίνα και η Πολωνία.

 

 

 

Σύμφωνα με την κλήρωση των αγώνων, η Αίγυπτος αναμένεται να δώσει στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15, 19 και 25 Ιουνίου, όπου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Ουρουγουάη, την οικοδεσπότη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία.   

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης