Στις 16 Μαρτίου, στην Αθήνα και παρουσία κυβερνητικών στελεχών, η εκδήλωση του «ΠΥΡΑΜΙΣ» για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου τύπου


 

 

 

Στη φιλόξενη στέγη της μεγάλης Αίθουσας Διαλέξεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η υπηρεσία αυτή που επιβλέπει και φροντίζει για όλα τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο, θα υποδεχτεί και θα παρουσιάζει την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα την εκδήλωση του «ΠΥΡΑΜΙΣ» για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 29 Νοεμβρίου σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια, και τώρα μεταφέρεται στην Αθήνα, για να τη γνωρίσουν από κοντά και οι Αιγυπτιώτες της Ελλάδας.

 

 

 

 

Οικοδεσπότης αυτήν τη φορά θα είναι ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της εν λόγω Γραμματείας κ. Ελευθέριος Κρέτσος, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Αίγυπτο.

 

 

 

 

Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη φορά, είναι ότι την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν και άλλα σημαντικά στελέχη της κυβέρνησης αλλά και Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, γεγονός που σίγουρα θα αποτελέσει και μία αφορμή για να τεθούν επί τάπητος και ζητήματα της ελληνικής παροικίας στην Αίγυπτο, με την παρουσία και ομιλία τόσο του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή όσο και του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου.  

 

 

 

 

Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου Τύπου του δημοσιογράφου κ. Νίκου Κάτσικα, το οποίο και ήδη ανατυπώνεται και θα μοιραστεί σε όλους τους παρισταμένους επισήμους αλλά και τους Αιγυπτιώτες, που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, με την ευγενική οικονομική στήριξη της Αιγυπτιώτισσας επιχειρηματίας κας Αικατερίνης Σοφιανού – Μπελεφάντη, σαν μία δική της προσφορά προς την ελληνική παροικία της Χώρας του Νείλου.

 

 

 

 

2 responses to “Στις 16 Μαρτίου, στην Αθήνα και παρουσία κυβερνητικών στελεχών, η εκδήλωση του «ΠΥΡΑΜΙΣ» για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου τύπου”

  1. Γεώργιος Αργυρού .- says:

    Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα μπορέσω να παραβρεθώ στην Γεμάτο Αιγυπτιακή Αύρα , του Εορτασμού των 150 Χρόνων του Αιγυπτιώτικου Τύπου .

  2. Alfred says:

    Ελπίζουμε να μην ξεχάσετε να αναφερθείτε και στους Τεχνικούς που έδωσαν τα πάντα σε δύσκολες συνθήκες και συνέβαλαν τα μέγιστα στη διατήρηση και συνέχιση του Αιγυπτιώτικου Τύπου.
    Θα είμαστε εκεί.
    http://www.texnikostypou.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης