Η Ελληνίδα χορεύτρια του μπαλέτου της Όπερας του Καΐρου, Αντιγόνη Τσιούλη, στην ιστορική Αΐντα του Λούξορ


 

 

 

Τη μεγάλη συγκίνησή της που επελέγη από πολλές άλλες συναδέλφισσές της στην Όπερα του Καΐρου για να συμμετάσχει στο μπαλέτο της ιστορικής Αΐντα που θα παιχτεί τέλη Οκτωβρίου στο ναό της Χατσεψούτ στο Λούξορ της Άνω αιγύπτου, εξέφρασε η ελληνίδα χορεύτρια του μπαλέτου της Όπερας της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, Αντιγόνη Τσιούλη.

 

 

Το χρυσό ελληνικό κορίτσι που μεταφέρει τα ελληνικά χρώματα στη Χώρα του Νείλου, τονίζει τη χαρά της συμμετοχής της στην παράσταση αυτή.

 

 

«Πρόκειται για πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, όχι μόνο για την Αίγυπτο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο», μας τονίζει.

 

 

«Κορυφαίοι καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο θα πάρουν μέρος σ’ αυτήν την παράσταση και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να μοιραστώ μαζί τους την ίδια σκηνή», λέει με σεβασμό αλλά και συγκίνηση η νέα Ελληνίδα χορεύτρια μπαλέτου, απόφοιτος της Λυρικής Σχολής της Αθήνας, που αποτελεί ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του κλασσικού μπαλέτου, και στην Ελλάδα και στην Αίγυπτο.

 

 

Να σημειωθεί παράλληλα ότι η κα Αντιγόνη Τσιούλη συμμετέχει επίσης στις παραστάσεις της Όπερας Αΐντα που παρουσιάζονται στην Όπερα του Καΐρου, στο «main hall», στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

One response to “Η Ελληνίδα χορεύτρια του μπαλέτου της Όπερας του Καΐρου, Αντιγόνη Τσιούλη, στην ιστορική Αΐντα του Λούξορ”

  1. bouras orestis says:

    αξια η τιμη που δινετε απο την αδελφη αιγυπτο στην αντιγονη τσιουλη να συμετασχει στην ainta sto louxor η αιγυπτος ειναι η δευτερη πατριδα μου χαιρετο σε αντιγονη ορεστης μπουρας αλεξανδρινος

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης