Από καρδιάς η οικογένεια Ανδρέα Μαυρομάτη ευχαριστεί όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της


 

 

 

Από την οικογένεια του αξέχαστου Προέδρου της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου Ανδρέα Μαυρομάτη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της, την οποία και δημοσιευουμε:

 

 

 

«Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι με τα λόγια τους και τα συλλυπητήρια μηνύματά τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας για την ξαφνική απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδερφού και παππού Ανδρέα Μαυρομάτη.

 

 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Επίτροπο της Κυπριακής Προεδρίας για τους Αποδήμους Φώτη Φωτίου, την Υπουργό Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου Ναμπίλα Μάκραμ, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄, τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό, τον Έλληνα Πρέσβη κ. Νίκο Γαριλίδη, τον Κύπριο Πρέσβη κ. Όμηρο Μαυρομάτη, την Κυπριακή εν Αιγύπτω Αδελφότητα Αιγύπτου και την Επιτροπή της στο Κάιρο, την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, την Κυπριακή Αδελφότητα Νοτίου Αφρικής, καθώς και όλα τα παροικιακά αιγυπτιώτικα σωματεία στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, που τίμησαν τη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Αντρέα Μαυρομάτη με τα συλλυπητήρια μηνύματα τους.

 

 

Μπορεί να έφυγε νωρίς από κοντά μας, θα είναι όμως για πάντα στις καρδιές μας και τις σκέψεις μας, για να μας καθοδηγεί με το παράδειγμά του και τις αρχές του στο υπόλοιπο της ζωής μας.

 

 

Θα τόν θυμόμαστε πάντα για το γλυκό του λόγο, το εκφραστικό χαμόγελό του, την καλοσύνη και την γενναιοδωρία του.

 

 

Η Οικογένειά του»

 

 

 

 

 

 

 

Σ.Σ. ΠΥΡΑΜΙΣ:

Ας είναι αιωνία η μνήμη αυτού του μεγάλου Αιγυπτιώτη που τίμησε όσο λίγοι τον Κυπριακό Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου, τον οποίον τίμησαν μεγάλες προσωπικότητες όπως ο ίδιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης