Η κυπριακή κυβέρνηση καταδικάζει τις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο, που κόστιζαν τη ζωή σε 33 ανθρώπους και τραυματισμό άλλων


«Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας καταδίκασε απερίφραστα τις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του προσωπικού ασφαλείας της Αιγύπτου στην Χερσόνησο του Σινά, οι οποίες εκτυλίχθηκαν στις 24 Οκτωβρίου, και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 33 προσώπων και τον τραυματισμό πολλών άλλων», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου.

 

Και η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου συνεχίζει:

 

« Η Κύπρος καταδικάζει την τρομοκρατία σε όλες της τις μορφές και εκφάνσεις. Τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία και αφορμή για τρομοκρατικές πράξεις και ενέργειες. Εκφράζουμε πλήρη αλληλεγγύη στην Κυβέρνηση της Αιγύπτου, στηρίζοντας τις προσπάθειές της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη μάστιγα της τρομοκρατίας και να αποτρέψει τις προσπάθειες τρομοκρατικών ομάδων να εμποδίσουν την πλήρη εφαρμογή του οδικού χάρτη για μια ολοκληρωμένη δημοκρατική μετάβαση. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων και το φίλο λαό της Αιγύπτου. Τους διαβεβαιώνουμε παράλληλα για την πλήρη στήριξη της Κύπρου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης