Μήνυμα ενότητας για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, δίνει η Στέλλα Κυριάζη, στον «Καφέ του Αιγυπτιώτη» του ΠΥΡΑΜΙΣ


 

 

 

 

 

Η ιστορία της είναι γνωστή: η αγαπητή σε όλη την αιγυπτιώτικη παροικία κα Στέλλα Κυριάζη ξεκίνησε τη ζωή της από ένα φτωχικό σπίτι στην Σούμπρα του Καΐρου και τελικά αποτελεί σήμερα μία από τις ισχυρότερες οικονομικά Αιγυπτιώτισσες.

 

 

 

 

Ο μεγάλος της πλούτος, όμως, είναι η προσφορά που η ίδια κάνει από καρδιάς, προς όλους όσοι την έχουν ανάγκη.   

 

 

 

 

Η ίδια λέει ότι δεν ξεχνά ποτέ ότι είναι η κόρη του Συναδινού.

 

 

 

 

Και την ίδια στιγμή, δε ξεχνά ότι από μικρή έβλεπε τους μεγάλους αγώνες των παλιών Αιγυπτιωτών για το καλό της παροικίας.

 

 

 

 

Έτσι, αυτή τη συμβουλή, να προσφέρουν, δίνει σήμερα μέσα από τον «Καφέ του Αιγυπτιώτη» και προς όλη τη νέα γενιά αλλά και όσους τυχόν έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν πιο ενεργά με τα κοινά της Κοινότητας.

 

 

 

 

«Οι νέοι πρέπει να δουλέψουν» τονίζει επανειλημμένως, δείχνοντας ότι πιστεύει ακράδαντα στους νέους της Αιγυπτιώτικης παροικίας, που σε πείσμα των καιρών που δείχνουν συρρίκνωση, τελικά, στα χρόνια μας, είναι είναι πολλοί εκείνοι οι Αιγυπτιώτες που έχουν αποφασίσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου, με παραδείγματα να καταγράφονται και στο Κάιρο αλλά και την Αλεξάνδρεια.

 

 

 

 

Το άλλο μεγάλο μήνυμα που μεταφέρει μέσα από τον «Καφέ του Αιγυπτιώτη» η κα Στέλλα Κυριάζη, είναι η ενότητα στην παροικία μας, ένα μήνυμα αγάπης όπως πάντα, τονίζοντας όμως με το δικό της τρόπο ότι είναι επίκαιρο περισσότερο σήμερα, καθώς μάς χωρίζουν μόλις εβδομήντα περίπου μέρες από τις εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου της 27ης Νοεμβρίου.

 

 

 

 

Αξίζει λοιπόν να ακούσουμε την κα Στέλλα Κυριάζη, στον «Καφέ του Αιγυπτιώτη», στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Κάτσικα στην Χουργκάντα, εκεί όπου βρίσκεται και μία από τις οικογενειακές επιχειρήσεις της, που διαφεντεύει με τον άξιο και αγαπητό στην παροικία σύζυγό της Κυριάκο Κυριάζη.

 

 

 

Ακολουθεί το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης