Συγκίνηση προκάλεσε η ταινία για το έργο του Σωματείου της «Μαρίας Αιγυπτίας» Ηλιουπόλεως, που παρουσιάστηκε στο Κάιρο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ήταν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ελληνίδων Κυριών Ηλιουπόλεως «Μαρία η Αιγυπτία», όπου στις 31 Μαΐου το μεσημέρι, παρήλασαν μπρος από τις εικόνες της μεγάλης οθόνης, μεγάλες μορφές αλλά και στιγμές του ιστορικού Σωματείου.

 

Στην κατάλληλα τοποθετημένη επιφάνεια προβολής, στο εντευκτήριο της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως, η Πρόεδρος της «Μαρίας Αιγυπτίας», η Πρόεδρος κα Στέλλα Κυριάζη προλόγισε την ταινία διάρκειας έντεκα (11) λεπτών που φέρει την υπογραφή του Νίκου Κάτσικα και καταγράφει τις προσπάθειες των Κυριών του Σωματείου για να στηρίξουν όσους χρήζουν ανάγκη,.

 

Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια πολύ κόσμου για την προβολή της ταινίας, που τούς έφερε 20 και 30 χρόνια πίσω, σε αξέχαστες στιγμές του Συλλόγου.

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής επαίνεσε την  όλη προσπάθεια, τονίζοντας και τη συμβολή στη δημιουργία της και του Τμήματος Αρχείων της ΕΚΚ, ενώ χαρακτήρισε «σοφά» πολλά από τα λόγια των Κυριών που ακούστηκαν στην ταινία.

 

Τέλος, η κα Κυριάζη και όλο το ΔΣ ευχαρίστησαν τον δημοσιογράφο Νίκο Κάτσικα για την ταινία που ετοίμασε και η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε πλήθος χειροκροτημάτων.

 

Ακολουθεί η ίδια η ταινία για το αιγυπτιώτικο Σωματείο «Μαρία η Αιγυπτία»:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One response to “Συγκίνηση προκάλεσε η ταινία για το έργο του Σωματείου της «Μαρίας Αιγυπτίας» Ηλιουπόλεως, που παρουσιάστηκε στο Κάιρο (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κυρία Στέλλα Κυριάζη και σε όλες τις αξιότιμες Κυρίες του ΔΣ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Μαρία η Αιγυπτία», για την ηθική και οικονομική προσφορά τους.
    Αξιόλογο, αξιέπαινο και αναγκαίο, το έργο τους στην δύσκολη εποχή μας.
    Συγχαρητήρια επίσης για το ενδιαφέρον και συγκινητικό βίντεο.

    Με εκτίμηση και πολλούς χαιρετισμούς
    Στέφανος Π. Ταμβάκης
    Επίτιμος Πρόεδρος Ε.Κ.Α

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης