Οι Έλληνες υπάλληλοι της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου τιμήθηκαν σε μία συγκινητική βραδιά που ζήσαμε στο Ελληνικό Κέντρο


 

 

 

 

 

 

 

Ήταν η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια, που διοργανώθηκε μία βραδιά αποκλειστικά για τους Έλληνες υπαλλήλους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου. Μία ιδέα της κας Αικατερίνης Σοφιανού – Μπελεφάντη, που υλοποιήθηκε με τη συμβολή του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου και με τη πολύτιμη στήριξη των Κεντρικών Γραφείων της ΕΚΚ.

 

 

 

 

 

 

 

Η εικόνα ήταν συγκινητική, καθώς γύρω από τα τραπέζια κάθισαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πραγματικά μοχθούν για τον κάθε Έλληνα πάροικο, όχι για να κερδίσουν οι ίδιοι αλλά για να βοηθήσουν στο έργο της Κοινότητας, ως άλλοι «Κοινωνικοί λειτουργοί».

 

 

 

 

 

 

 

Το έργο τους λοιπόν αυτό ανέδειξε ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΕΚΚ κ. Χρήστος Καβαλής, ευχαριστώντας την κα Σοφιανού για την πρωτοβουλία αλλά και με συγκίνηση καθώς έγινε γνωστό ότι και κείνη κάποτε είχε βοηθήσει «εκ των έσω» την Κοινότητα, προσφέροντας αμισθοί τις υπηρεσίες της ως Κοινωνική Λειτουργός.

 

 

 

 

 

 

 

«Είστε και εσείς ένας άνθρωπος της Κονότητας», είπε στην κα Σοφιανού ο κ. Καβαλής, δεχόμενος ένα κλαδί ελιάς, τονίζοντας ότι το δέχεται εκ μέρους των υπαλλήλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντίστοιχη τιμή επιφυλάχθηκε και στην Επόπτρια Γραφείων της ΕΚΚ κα Στέλλα Κυριάζη, η οποία παίρνοντας ένα κλαδί ελιάς, μίλησε με συγκίνηση για τη ζωή της όταν ο πατέρας της εργαζόταν στο Ελληνικό Κέντρο και προτρέποντας να ακολουθήσουμε το έργο των Ευεργετών, αλλά και της ενότητας στην παροικία.

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων, ένα ξεχωριστό αναμνηστικό δώρο παρέλαβε από τα χέρια της κας Σοφιανού η «ψυχή» των Κεντρικών Γραφείων της ΕΚΚ, η Διευθύντρια κα Ιωάννα Καρδάση, ευχαριστώντας θερμά εκ μέρους όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι αυτήν την ξεχωριστή βραδιά προς τιμήν των Ελλήνων υπαλλήλων τίμησε με την παρουσία του ο Έλληνας Πρέσβης Μιχαήλ Χρήστος Διάμεσης, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου κ. Νικόλας Βαδής, ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΚ κ. Νικόλας Πολίτης, η Γενική Γραμματέας της ΕΚΚ κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου και οι Κοινοτικοί Επίτροποι κ.κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν και Αντώνης Διαμαντίδης καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Βασίλης Ζουές, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρος Καζαμίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Ανδρέας Ρούσσος (ο οποίος είχε και τα γενέθλιά του εκείνη την ημέρα, ο Δ/ντής της Αχιλλοπουλείου κ. Χαράλαμπος Κουγεμήτρος και άλλοι επίσημοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-5

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-6

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-7

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-9

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-8

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-14

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-13

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-12

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-2

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-1

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-3

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-17

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-16

 

 

 

 

 

 

vradya-sofianou-15

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης