Η θερμή υποδοχή στο Κάιρο για τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χρ. Χριστοδούλου από τον Αιγύπτιο ομόλογό του Αντιπτέραρχο Yoness El Masry (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

Ιδιαίτερα σημαντική αποδεικνύεται η πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της Ελλάδας Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου στο Κάιρο και η συνάντησή τον Αιγύπτιο ομόλογό του αντιπτέραρχο (Ι) Yoness El Masry, με τον οποίο συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

 

 

 

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται το θέμα της επεκτάσεως της αεροπορικής συνεργασίας πέραν των συμμετοχών σε διακλαδικές ασκήσεις τύπου «Μέδουσα», σε επίπεδο «ανταλλαγής Μοιρών» με την εκατέρωθεν άφιξη αριθμού μαχητικών αεροσκαφών και προσωπικού για συνεκπαιδεύσεις στις δύο χώρες (“squadron exchange”), την ανταλλαγή πληροφοριών, τη συμμετοχή των Αιγυπτίων στην φετινή άσκηση «Ηνίοχος» με παρατηρητές κλπ.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κάιρο, τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, συνόδευε ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο, Πλοίαρχος (ΠΝ) Βασίλειος Τσούκας.

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης