Ιφτάρ προς τιμήν των Πρέσβεων των αραβικών κρατών, με την ευκαιρία του Ραμαζανιού, παρέθεσε ο Κύπριος ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης


 

 

 

Ως μια ευκαιρία επαναβεβαίωσης της δέσμευσης στις αξίες του σεβασμού, της ενότητας και της ανεκτικότητας ανάμεσα στα κράτη, χαρακτήρισε ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, το Ιφτάρ με τους Πρέσβεις χωρών του μουσουλμανικού κόσμου, που παρέθεσε απόψε, στην Λευκωσία.

 

 

Σε χαιρετισμό του, ο κ. Υπουργός είπε, μεταξύ άλλων, ότι η εκδήλωση αποτελεί ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης από πλευράς Κυπριακής Δημοκρατίας της σημασίας του μηνύματος της μουσουλμανικής παράδοσης κατά το Ραμαζάνι.

 

 

Πρόσθεσε ότι το εν λόγω «ιφτάρ» «παρέχει την ευκαιρία ανανέωσης της δέσμευσης στις αξίες του σεβασμού, της ενότητας και της ανεκτικότητας ανάμεσα στα κράτη και τους λαούς».

 

 

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου επεσήμανε ότι το Ραμαζάνι μάς δείχνει πως παρά τις διαφορετικές θρησκείες, υπάρχουν κοινές παραδόσεις, όπως η προσευχή, η νηστεία, η αφοσίωση στις θρησκευτικές πεποιθήσεις, οι οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις.

 

 

«Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την εκτίμηση του Προέδρου Αναστασιάδη, της Κυβέρνησής του, καθώς και τη δική μου ευγνωμοσύνη προς όλους σας, τα μέλη του Διπλωματικού Σώματος που είναι διαπιστευμένα στην Κύπρο, για την προσωπική σας προσήλωση στις σχέσεις ανάμεσα στην Κύπρο, στις χώρες σας και τους λαούς μας», ανέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών της Μεγαλονήσου.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης